Νοιώθετε άσχημα; Βάλτε ένα κρεμμύδι μέσα στην κάλτσα σας!

Νοιώθετε άσχημα; Βάλτε ένα κρεμμύδι μέσα στην κάλτσα σας!

Δοκιμάστε να βάλετε ένα κρεμμύδι μέσα στην κάλτσα σας!

Συνήθως συνδέουμε τα κρεμμύδια με το δάκρυσμα των ματιών μας ή με ένα ωραίο γεύμα, κάτι που είναι πολύ λογικό αφού χρησιμοποιούμε τα κρεμμύδια στο φαγητό μας. Αλλά γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμμύδια και για άλλα πράγματα; Στην πραγματικότητα ένα κρεμμύδι μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση καθημερινών παθήσεων.

Ποιος τα το φανταζόταν ότι ένα κρεμμύδι θα μπορούσε να κάνει τόσα για την υγεία σας!

Βακτήρια
Η ιατρική επιστήμη έχει καταλήξει ότι υπάρχουν πάνω από 7.000 νεύρα στα πόδια σας τα οποία ενώνονται με το υπόλοιπο σώμα σας. Αυτός είναι ο λόγος που ένα κρεμμύδι στην κάλτσα σας μπορεί να κάνει θαύματα και όχι μόνο στα πόδια σας.

Μόλις τοποθετήσετε το κρεμμύδι στην κάλτσα σας θα βοηθήσει στον καθαρισμό όλου του σώματος σας. Θα απορροφήσει τα βακτήρια και τα μικρόβια από το σώμα σας και επειδή το δέρμα στα πόδια σας είναι πολύ λεπτό τα καλά βακτήρια και οι χημικές ουσίες θα απορροφηθούν στο αίμα γρηγορότερα. Με αυτό τον τρόπο, το κρεμμύδι καθαρίζει και το αίμα σας. Και όλα αυτά ενώ κοιμάστε!

Διαβάστε Επίσης  Καρκίνος και καρδιά

Κρύωμα

Είναι αλήθεια ότι αν βάλετε ένα κρεμμύδι στην κάλτσα σας πριν πάτε για ύπνο μπορείτε να αντιμετωπίσετε το κρύωμα πολύ γρηγορότερα. Τα κρεμμύδια θα σας βοηθήσουν να νοιώσετε καλύτερα χάρη στις ιαματικές τους ιδιότητες.

Τα κρεμμύδια είναι γνωστό ότι απορροφούν τις οσμές και βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα. Βάζοντας ένα κρεμμύδι στην κάλτσα σας πριν πάτε για ύπνο, θα κάνετε τα βακτήρια να απορροφηθούν από το κρεμμύδι και το αίμα σας να καθαρίσει. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε βιολογικά κρεμμύδια που δεν έχουν ραντιστεί με χημικά.

Διαβάστε Επίσης  Βότανα για πίεση

Υγεία Νοιώθετε άσχημα; Βάλτε ένα κρεμμύδι μέσα στην κάλτσα σας!
Καθαρισμός

Για αυτό το κόλπο, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσετε βιολογικά κρεμμύδια τα οποία δεν έχουν υποστεί ψεκασμούς. Αν δεν το κάνετε αυτό, τα βλαβερά χημικά θα μπουν στο αίμα σας και αυτό δεν είναι κάτι που το θέλετε. Ο Δρ Lauren Feder, γιατρός ομοιοπαθητικής στο Λος Άντζελες, στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνει την ιατρική λειτουργία των κρεμμυδιών. Το κόλπο λέγεται ότι βοηθάει στο κρύωμα, στις μολύνσεις της ουροδόχου κύστης, τους πόνους στα αυτιά και στα δόντια. Ιδιαίτερα στην Κίνα, η χρήση των κρεμμυδιών είναι δημοφιλής εδώ και χρόνια. Σίγουρα αξίζει μια προσπάθεια! Επομένως, κόψτε ένα κρεμμύδι στην μέση και βάλτε το στην κάλτσα σας στην φτέρνα πριν πάτε για ύπνο. Θα ήταν καλή ιδέα να τρίψετε και τα πέλματα σας με λίγο επιπλέον κρεμμύδι το πρωί …

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *