ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο φόνος που κανείς δεν περίμενε

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο φόνος που κανείς δεν περίμενεΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο φόνος που κανείς δεν περίμενε

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται να φέρουν τα «πάνω κάτω» στις ζωές των ηρώων.

Ο Τάκης ολοένα και χάνει έδαφος με τη Δρόσω, η οποία πλέον επιθυμεί να τον ξεφορτωθεί. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της, αλλά η ζωή της πλέον έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια. Στο σημερινό (27/1) επεισόδιο ο Νικηφόρος την κατηγορεί ότι ξέρει την κρυψώνα της Ασημίνας ενώ σχεδόν πιάνεται στα χέρια με τον Τάκη. Στη συζήτησή τους αποκαλύπτεται από τον Τάκη ότι ο Κωνσταντής «γυροφέρνει» τη Δρόσω, κάτι που δεν γνώρισε ο Νικηφόρος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Στο Διαφάνι όμως έρχονται σκηνές έντασης με τον Μάνο Βόσκαρη και τον κρυφό γάμο με τη Σοφούλα. Την «κλέβει» παρά το γεγονός ότι είναι ανήλικη (17 ετών) και λέγοντας ψέματα για την ηλικία της βάζει έναν παπά να τους παντρέψει σε ένα διπλανό ξωκκλήσι. Επιστρέφοντας στο χωριό παντρεμένος ο Μάνος θα δείξει το αληθινό του πρόσωπο στην ανυποψίαστη Σοφούλα. Η είδηση του γάμου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Τόλιας και Παγώνα αδυνατούν να πιστεύουν αυτό που τους βρήκε.

Άγριες Μέλισσες: Ένας παλιός φόνος που κανείς δεν περίμενε

Σύμφωνα με το spoiler του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» θα αποκαλυφθεί ένας φόνος που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τον πατέρα του Βόσκαρη τον έχει σκοτώσει η μητέρα του Βόσκαρη, την οποία ο ίδιος ο Μάνος δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια. Ο Βόσκαρης μισούσε τη μητέρα του – και αργότερα όλες τις γυναίκες – και γεννήθηκε σε ένα ίδρυμα μέσα στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Το μυστικό της εγκυμοσύνης αποκαλύπτεται! Το νέο πρόσωπο που μαθαίνει την αλήθεια

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο τον φόνο φαίνεται ότι τον έχει κάνει ο Τάσος Χαλκιάς, δηλαδή ο πατέρας Σέργιος Σεβαστός και όλο αυτό θα βγει στην επιφάνεια φέρνοντας εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *