ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Η Αλίκη στήνει ενέδρα θανάτου στον Μάρκο

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΗΛΙΟΣ-fiftififti.euΗΛΙΟΣ – Spoiler: Η Αλίκη στήνει ενέδρα θανάτου στον Μάρκο

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΗΛΙΟΣ

Συνταρακτικές προβλέπονται οι εξελίξεις στην σειρά του ANT1, που καθηλώνει καθημερινά το κοινό της. Η Αλίκη έχει φτάσει σε απελπιστική κατάσταση, μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την κόρη της, ενώ ο Μάρκος συνεχίζει, απτόητος, τα ύπουλα σχέδια του στη σειρά Ήλιος. Όπως φαίνεται, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με την πρωταγωνίστρια να παίρνει την μεγάλη απόφαση.

Μετά την αιχμαλώτιση της Εύας, ο Μάρκος θέτει ξανά στο επίκεντρο την μητέρα της. Η εμμονή του με την Αλίκη θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με την ένταση να κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια. Τί θα δούμε στη συνέχεια της σειράς;

Ήλιος: Η Αλίκη προκαλεί – Ο Μάρκος πέφτει στην παγίδα της

Η Εύα, θα καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια του Μάρκου. Θα την εντοπίσει ο Φίλιππος και θα την πάρει μαζί του στο σπίτι. Τα τραύματα, όμως, της κοπέλας είναι φρικτά. Η Εύα θα κάνει αρκετό καιρό να ξεπεράσει το σοκ που της δημιούργησε ο αγαπημένος της. Είχε βασίσει πάνω του της ελπίδες της και έπεσε έξω, με τον πιο άσχημο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Ο μεγάλος δρόμος της Αθήνας που κάποτε λεγόταν «Οδός Δράκου»

Η Αλίκη αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, προκαλώντας τον Μάρκο να την αντιμετωπίσει. Μετά τις πολλαπλές περιγραφές, αναγνωρίζει πως ο άντρας με τον οποίο το έσκασε η κόρη της, είναι ο ίδιος που προσπάθησε επανειλημμένα να την βιάσει. Η Αλίκη, οπλίζεται και κατευθύνεται στην φάρμα, προκαλώντας τον Μάρκο να πάει να την βρει.

Η στιγμή αυτή θα κορυφωθεί, όταν ο Μάρκος θα δεχτεί το κάλεσμά της και θα οδηγηθεί στην φάρμα. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν με μεγάλη αγωνία την σκηνή, όπου ο Μάρκος και η Αλίκη θα έρθουν επιτέλους αντιμέτωποι, πρόσωπο με πρόσωπο, στη σειρά Ήλιος. Η ενέδρα θανάτου έχει στηθεί και η Αλίκη δείχνει αποφασισμένη να απαλλαχθεί από τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή της.

 

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά: Ακούγονται εκρήξεις στον Λόφο Έντισον στην Παλλήνη – Καθησυχάζει η Εταιρεία Φυσικού Αερίου

Τη στιγμή αυτή θα χαλάσει ο Δημήτρης, ο οποίος θα τρέξει ως φύλακας άγγελος για να προστατεύσει την αγαπημένη του. Σύμφωνα με το TV24, ο Μάρκος, θα δει πως η Αλίκη δεν βρίσκεται μόνη της στη φάρμα και δε θα εμφανιστεί. Ωστόσο, ένας θόρυβος θα τρομάξει την πρωταγωνίστρια, η οποία θα στρέψει το όπλο της στον Δημήτρη.

Όλα θα ανατραπούν στη σειρά Ήλιος, καθώς ο Μάρκος θα αποφύγει την σύλληψη, ενώ η Αλίκη θα βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο τον Δημήτρη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

Πηγή: youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *