8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Στο φως τα εγκλήματα της Ηλιάνας

8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Στο φως τα εγκλήματα της Ηλιάνας

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Η Ηλιάνα από την πρώτη στιγμή είχε κινήσει τις υποψίες του Φρίξου. Υποψίες τις οποίες είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους του, αλλά κανένας δεν ήθελε να τις παραδεχτεί. Ωστόσο ο Φρίξος το κρατάει και αναγκάζεται να δράσει…

Ο Φρίξος, μην αντέχοντας την αδράνεια γύρω από όλα όσα σκέφτεται για την Ηλιάνα, αποφασίζει να έρθει στην Αθήνα και να πάει να μιλήσει για όλα όσα πιστεύει στην αστυνομία. Έτσι φτάνοντας, πηγαίνει κατευθείαν στον αστυνόμο Βρανά και του λέει όλα όσα υποψιάζεται για την Ηλιάνα: «Είμαι σίγουρος ότι είναι μπλεγμένη. Μη σας πω ότι αυτή έχει κάνει τους φόνους. Είναι φως φανάρι. Ήταν στην Κέρκυρα εκείνη την εποχή και είχε κάθε λόγο να σκοτώσει. Ψάξτε το», του λέει και φεύγει.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122

 

Η αστυνομία μετά από τις συγκεκριμένες καταγγελίες ενημερώνει τον Ακη Αρώνη, ο οποίος γίνεται έξαλλος με τον Φρίξο. Χωρίς να χάσει καιρό, αποφασίζει να πάει στην Κέρκυρα να τον αντιμετωπίσει. Έτσι φτάνει στην Κέρκυρα και εκεί έχει μια ιδιαίτερα έντονη συνάντηση με τον Φρίξο, τον οποίο απειλεί: «Κοίτα, αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση. Μην τολμήσεις και ξαναπιάσεις στο στόμα σου την κόρη μου, θα σε θάψω, να το ξέρεις! Αν ξανακούσω ότι κατηγορείς την Ηλιάνα από εδώ και από εκεί και ιδίως στην αστυνομία, να βρεις τρύπα να κρυφτείς. Συνεννοηθήκαμε;», τον προειδοποιεί, αλλά μια ερώτηση που του θέτει ο Φρίξος στο τέλος θα τον προβληματίσει πολύ.

 

Ο Ακης πλέον έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες και αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Ηλιάνα για τις εικασίες του Φρίξου. Χωρίς πολλά-πολλά στριμώχνει την Ηλιάνα σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν και τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί πραγματικά η κόρη του να έχει κάνει αυτά τα εγκλήματα. Την ίδια στιγμή έχει πλέον καταλάβει ότι και κάτι περίεργο συμβαίνει ανάμεσα στην Ηλιάνα και τον Αλέκο. Ετσι «ανακρίνει» έναν άντρα της ασφάλειάς του μήπως και βρει περισσότερα στοιχεία.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Μιλτιάδης μαθαίνει τα πάντα για τον Φοίβο

 

Όπως θα δούμε αργότερα, η Ηλιάνα θα αρχίσει να στριμώχνεται πολύ άσχημα, ενώ σταδιακά θα χάσει και την υποστήριξη του Αλέκου, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη θα αποφασίσουν να την τελειώσουν μια και καλή, βγάζοντας στο φως όλα της τα εγκλήματα, θα το αντέξει ο Ακης όλο αυτό;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση