ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Νίκη και Δήμος συλλαμβάνονται για το φόνο του Αντρέα

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Νίκη και Δήμος συλλαμβάνονται για το φόνο του ΑντρέαΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Νίκη και Δήμος συλλαμβάνονται για το φόνο του Αντρέα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Δραματικές στιγμές στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 καθώς ένας εκ των πρωταγωνιστών θα βρεθεί νεκρός και οι επιπτώσεις θα είναι αλλεπάλληλες για πολλούς.

Η Δολοφονία του Αντρέα αλλάζει σε μια στιγμή τη ζωή της Νίκης καθώς θα κριθεί ως η βασική ύποπτη και θα βρεθεί στη φυλακή. Η σύλληψη φαίνεται πως είναι μονόδρομος για την Νίκη, αφού όλα τα στοιχεία για την δολοφονία του Αντρέα οδηγούν σε εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δείτε την πρώτη της φωτογραφία χωρίς μάσκα

Τα πράγματα, όμως ,περιπλέκονται στην υπόθεση της Νίκης όταν φτάνει στα χέρια της αστυνομίας μία παλιότερη τηλεφωνική συνομιλία της με τον Δήμο..


Ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς κρίνεται ύποπτος για συνέργεια στην δολοφονία του Αντρέα. Η Νίκη πιέζεται να ομολογήσει τον φόνο του Αντρέα και καταρρέει στην διάρκεια της ανάκρισης… Η Λήδα επισκέπτεται ανήσυχη τη Νίκη στο κρατητήριο, αλλά αυτό που θα αντιμετωπίσει θα είναι τρομακτικό…

 

Τα δημοσιεύματα για πιθανή ενοχή του Δήμου στο φόνο του Αντρέα δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον Δήμο, αλλά και υποψίες στον Δημήτρη για το ποιος μπορεί να διέρρευσε την πληροφορία.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

 

Η Νίκη, απελπισμένη απ’ το μέλλον που της επιφυλάσσει η κατηγορία για τον φόνο του Αντρέα, παίρνει μια απεγνωσμένη απόφαση, προκειμένου να δώσει η ίδια ένα τέλος στο δράμα της. Όμως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, όταν νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ενοχοποιούν τον Δήμο.

Ο Δήμος συλλαμβάνεται ως συνεργός στη δολοφονία του Αντρέα… Τα νέα στοιχεία περιπλέκουν την υπόθεση και διχάζουν ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *