8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-1228 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122.

Επεισόδιο 119

Ολόκληρη η οικογένεια Καλλέργη πέφτει από τα σύννεφα μόλις ακούει τα συνταρακτικά νέα και ο Μάρκος βρίσκεται ξαφνικά μόνος του, καθώς όλοι του γυρνάνε την πλάτη. Παράλληλα, η Εύα με τον Νικηφόρο ακούνε την είδηση και αμέσως ανακρίνουν την Ολυμπία για να τους αποκαλύψει σε ποιον έδωσε την ηχογράφηση. Όπως ήταν αναμενόμενο η οικογένεια Αρώνη, αλλά κυρίως ο Άκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά με τον Μιχαήλ έρχονται πιο κοντά με τον Νικηφόρο μετά από αυτό που έγινε. Η Αποστολία “ξεσπά” στα μαλλιά της και πάει στο κομμωτήριο για να κάνει μια ριζική αλλαγή. Ο Αιμίλιος στριμώχνει τον Σίμο και τον κατηγορεί ότι σαμποτάρει το κανάλι, γεγονός που ωθεί τους συνεργάτες σε έναν μεγάλο καυγά.

Ο Μάρκος ξέρει ότι είναι βαθιά μπλεγμένος και ζητάει τη βοήθεια του Έκτορα, πέφτει όμως σε τοίχο. Λίγο αργότερα, η αστυνομία πάει στο γραφείο του Μάρκου και τον συλλαμβάνει.

Επεισόδιο 120

Ο Μάρκος απολογείται σε ανακριτή κι εισαγγελέα και περιμένει. Η διοίκηση τον ξηλώνει από τη θέση του προέδρου της φαρμακευτικής. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να προστατευτεί από τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο ενώ ο Οδυσσέας του συμπαραστέκεται.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52-53-54

Ο Έκτορας συνεχίζει να σκαλίζει το ένοχο παρελθόν του Αιμίλιου κι έρχεται σε επαφή με ανθρώπους του υπόκοσμου, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες. Ο Άκης συνειδητοποιεί πως του λείπει η Αποστολία, ενώ εκείνη ψάχνει να βρει δουλειά σε εστιατόριο.

Η Εύα κι ο Σίμος αποφασίζουν να στείλουν την Ολυμπία εσωτερική σε σχολείο στο Λονδίνο. Ο Αιμίλιος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως δεν θα παρουσιάζει πια το βραδινό δελτίο ειδήσεων, προκαλώντας την οργή της.

 

Επεισόδιο 121

Η Ελισάβετ αρνείται να δεχτεί τον υποβιβασμό της στο μεσημεριανό δελτίο και ζητάει τη βοήθεια του Άκη για να κρατήσει τη θέση της. Η Νόνα αποκαλύπτει στην Ιφιγένεια ότι αγνοούνται κάποια πολύ ακριβά κοσμήματα που ανήκαν στην οικογένεια κι η Ιφιγένεια ιντριγκάρεται να το ψάξει.8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122

Ο Νικηφόρος καταθέτει στην αστυνομία για την υπόθεση του Μάρκου κι αποφασίζει να μην κάψει άλλο τον πατέρα του. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας δηλώνει στον Μάρκο πως δεν θέλει πια καμιά επαφή μαζί του. Η Εύα με τον Σίμο ανακοινώνουν στην Ολυμπία πως θα την στείλουν εσωτερική σε σχολείο της Αγγλίας κι εκείνη αντιδρά άσχημα. Ο Έκτορας πασχίζει να βρει τον αληθινό υπεύθυνο πίσω από την έρευνα που βραβεύτηκε.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64-65-66

Ο Φρίξος έρχεται στην Αθήνα και λέει στον αστυνόμο Βρανά όλα όσα υποψιάζεται για την Ηλιάνα. Ο Μιχαήλ, σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει την κατάσταση, αποκαλύπτει στον Οδυσσέα όλη την αλήθεια για το πτώμα στο Σαγράδο

Επεισόδιο 122

Η Αλίκη συγκινεί τον Έκτορα με μια ρομαντική κίνηση και το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ο Μιχαήλ λέει όλη την αλήθεια για το Σαγράδο στον Οδυσσέα και τα αδέρφια δένονται ακόμα περισσότερο. O Μάρκος παρακαλάει τη «φαμίλια» να αφήσει τα παιδιά του ήσυχα, δυστυχώς όμως δεν παίρνει την απάντηση που επιθυμεί.

 

Στο μεταξύ, η Ναυσικά καλεί τον Νικηφόρο στο εργαστήριο και του κάνει επίσημη πρόταση συνεργασίας. Η Έρση βγαίνει με τον παλιό της φίλο, Στέφανο, ο οποίος δεν ντρέπεται καθόλου να της δείξει ότι του αρέσει πολύ ως γυναίκα. Ο Μάρκος αιφνιδιάζει τη Ναυσικά με μια επίσκεψη στο σπίτι της, η Τζουλιάνα όμως χαίρεται πάρα πολύ που τον ξαναβλέπει.

Η όραση του Οδυσσέα θολώνει σε τέτοιο βαθμό που αναγκάζεται να πει στον Μιχαήλ για το πρόβλημα υγείας του! Ο Έκτορας μαθαίνει ότι ο Αιμίλιος δεν είχε καμία σχέση με το ρεπορτάζ για το οποίο πήρε βραβείο δημοσιογραφίας!8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 119-120-121-122

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *