Ποια καταστήματα σχεδιάζεται να ανοίξουν πριν τα Χριστούγεννα

Ποια καταστήματα σχεδιάζεται να ανοίξουν πριν τα ΧριστούγενναΠοια καταστήματα σχεδιάζεται να ανοίξουν πριν τα Χριστούγεννα

Το άνοιγμα της αγοράς επανασχεδιάζει το Μαξίμου έχοντας πάντα υπό αξιολόγηση την καμπύλη των κρουσμάτων στη χώρα μας και τις εισηγήσεις των λοιμοξιολόγων.

Σε αυτό το πλαίσιο και εάν όλα πάνε καλά τις επόμενες ημέρες, τα καταστήματα εποχικών ειδών που ανεβάζουν ρολά την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, θα ακολουθήσει μια σειρά άλλων καταστημάτων του λιανεμπορίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον προγραμματισμό του Μαξίμου είναι να ανοίξουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και την ερχόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τα καταστήματα παιχνιδιών,τα ανθοπωλεία και τα βιβλιοπωλεία.

Διαβάστε Επίσης  DIY χριστουγεννιάτικα κεριά σε κούπα

Με τα έως τώρα δεδομένα, τα εμπορικά κέντρα φαίνεται ότι θα παραμείνουν κλειστά.

Αναφορικά με τη μετάβαση στα καταστήματα εποχικών ειδών, αυτή θα γίνεται όπως ανακοινώθηκε με SMS στο 13033 και με επιλογή «2 -Μετάβαση σε κατάστημα»

Τα συγκεκριμένα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως 20:30 το βράδυ, ενώ θα ισχύουν τα ακόλουθα περιοριστικά μέτρα:

– 4 άτομα ανά 100 τ.μ.

– 1 άτομο ανά 15 τ.μ. για καταστήματα άνω των 100 μέτρων

Διαβάστε Επίσης  Επιλέγοντας το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο: Φυσικό ή Τεχνητό;

– Αποστάσεις 2 μέτρων μεταξύ των πελατών

– Συνίσταται η μη χρήση ανελκυστήρων

– Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *