ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Σχηματίζεται νέο ζευγάρι και ανατρέπει τα πάντα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Σχηματίζεται νέο ζευγάρι και ανατρέπει τα πάνταΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Σχηματίζεται νέο ζευγάρι και ανατρέπει τα πάντα

Έρχονται τα πάνω κάτω στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ τις επόμενες εβδομάδες.

Οι συμμαχίες και οι αντιπαλότητες ανατρέπονται τις επόμενες εβδομάδες στις Άγριες Μέλισσες. Κάποιοι που μέχρι τώρα ήταν στο ίδιο στρατόπεδο θα βρεθούν απέναντι και κάποιοι άλλοι, από εχθροί γίνονται ζευγάρι…

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης Μίχας, οι Σεβαστοί δεν θέλουν να διώξουν από το Διαφάνι μόνο την Ελένη, θέλουν να διώξουν και την Δρόσω, γιατί φοβούνται μην αποκαλυφθεί ότι το παιδί δεν είναι της Ασημίνας. Η Μυρσίνη θα της ζητήσει να φύγει από το χωριό.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56

Από την άλλη, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα ότι θα επιτρέψει στην Δρόσω να βλέπει το παιδί, μια απόφαση που θα την ταράξει. Ο Κωνσταντής θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους και σε μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχουν θα της εξομολογηθεί στις Άγριες Μέλισσες ανοιχτά τον έρωτά του και ότι θα την διεκδικήσει. Μάλιστα, ο Κωνσταντής θα διαλύσει τον αρραβώνα με την Δόμνα.

Θα δούμε, λοιπόν, στις Άγριες Μέλισσες, τι θα απαντήσει η Δρόσω στην εξομολόγηση του Κωνσταντή, η οποία θα είναι πιο ανοιχτή από ποτέ.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Νέα επεισόδια με φονικά μυστικά και νέα εγκλήματα

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση