ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62

 

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62

Επεισόδιο 61

Χριστούγεννα στο Διαφάνι και το χωριό γιορτάζει. Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με το Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν.

Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σε όλο αυτό είναι η Μυρσίνη.

Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί. Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα όμως θα του κόψει τη χαρά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τέλος Ο Γάμος, Τέλος Και Ο Ακύλας – Η Κορίνα Τον Κλείνει Φυλακή

Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης όμως τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62

 

Επεισόδιο 62

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση, για τον εαυτό του. Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Ακύλας έρχονται κοντά – Η ιδιαίτερη σχέση τους

Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και την Δρόσω. Στο σπίτι του Τόλλια το σοκ, διαδέχεται η χαρά καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας.

 

Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, ενώ μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, θα της αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει τη κατάρα της οικογένειας του μ’ έναν παράδοξο τρόπο… το Χριστουγεννιάτικο γλέντι που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *