ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Ο Αντρέας νεκρός! Η Νίκη συλλαμβάνεται

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Ο Αντρέας νεκρός! Η Νίκη συλλαμβάνεταιΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Ο Αντρέας νεκρός! Η Νίκη συλλαμβάνεται

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά ΗΛΙΟΣ

Την ώρα που ο Δημήτρης με τον Δήμο ψάχνουν τρόπο για να βοηθήσουν τη Νίκη να ξεμπλέξει οριστικά από τον Αντρέα, εκείνοι βρίσκεται δολοφονημένος και η Νίκη, που δεν έχει άλλοθι, είναι η νούμερο ένα ύποπτη.

Ο Δημήτρης, μετά τον χωρισμό του από τη Λήδα. πέφτει με τα μούτρα στην υπόθεση της Νίκης και μαζί με τον Δήμο δουλεύουν Εντατικά για να τη βοηθήσουν, «Πρέπει να ξεμπερδεύει οπό αυτόν τον άνθρωπο. Είναι επικίνδυνοι», του λέει ο Δήμος και ο αστυνόμος συμφωνεί.

Η Αθηνά βρίσκει μια καταγγελία στην οποία μπορούν να βασιστούν για να κινηθούν πιο άμεσα εναντίον του Αντρέα. «Νομίζω ότι με αυτά τα στοιχεία τον έχουμε στο χέρι», τους ανακοινώνει.

Διαβάστε Επίσης  Κατέρρευσε και πέθανε εν ώρα εργασίας, εργαζόμενος του Δήμου Καλλιθέας: Εξετάζεται το ενδεχόμενο θερμοπληξίας

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά ΗΛΙΟΣΌμως ο Δημήτρης βρίσκει τη Νίκη σε μια συνθήκη που θ’ αλλάξει όλη της τη ζωή καθώς ο Αντρέας είναι νεκρός κι εκείνη δεν έχει άλλοθι. «Δεν το έκανα εγώ», ίου δηλώνει έντρομη, αλλά εκείνοι της απαντάει: «Είμαι υποχρεωμένος να σε συλλάβω. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά». Η σύλληψη φαίνεται πως είναι μονόδρομος για τη Νίκη, αφού όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία του Αντρέα οδηγούν σε εκείνη.

Τα πράγματα περιπλέκονται στην υπόθεση της γυναίκας, όταν φτάνει στα χέρια της αστυνομίας μια παλιότερη τηλεφωνική συνομιλία της με τον Δήμο. «Πρέπει να τον καλέσει για ανάκριση.

Ίσως δεν μας τα έχει πει όλα ή λέει την ιστορία από τη δική του πλευρό. Μπορεί αυτοί οι δύο να συνεργάστηκαν. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα ακούσαμε», του λέει η Αθηνά. Πράγματι ο Δήμος’ καλείται σε ανάκριση καθώς κρίνεται ύποπτος για συνεργεία στη δολοφονία του Αντρέα.

Διαβάστε Επίσης  Στα χιονισμένα Τρίκαλα Κορινθίας με την οικογένειά του ο Αλέξης Τσίπρας

 

Ο Δημήτρης ωστόσο συνεχίζει να πιέζει τη Νίκη να ομολογήσει τη δολοφονία. «Πες μου, εσύ τον σκότωσες; Αν τα πεις όλα θα ελαφρύνεις τη θέση σου. Αλώστε εκείνος ήταν που σε έστειλε στο νοσοκομείο», της τονίζει, Εκείνη συνεχίζει να αρνείται τα πάντα. «Πόσες φορές θα σας πω ότι δεν το έκανα εγώ; Φτάνει πια», φωνάζει και καταρρέει στη διάρκεια τη5 ανάκρισης. Τα πράγματα για εκείνη είναι πολύ δύσκολα και έχει να περάσει έναν ακόμα μεγάλο Γολγοθά. Και δεν είναι π μόνη αφού και ο Δήμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μαζί της, σύμφωνα με το TV 24.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *