8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-1148 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114

Επεισόδιο 111

Η Αλίκη εξηγεί στον Έκτορα τον λόγο που απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε και το ζευγάρι δείχνει να αφήνει αυτό το γεγονός πίσω του. Η Μάγδα δείχνει πολύ αγχωμένη με τις απειλές της Ελεονώρας, ο Αιμίλιος όμως την καθησυχάζει και της λέει ότι πρόκειται για μπλόφα.

Ο Σίμος “λυγίζει” και πάει πάλι στο καζίνο, αυτή τη φορά όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος του και χάνει τα πάντα. Η Αλίκη αρχίζει να “ξεπορτίζει” και ο Έκτορας ζηλεύει για πρώτη φορά. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κάνει την Κατερίνα να βγάλει τα μαύρα ρούχα και πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας. Ο Σίμος είναι σε απελπιστική κατάσταση και ζητάει δανεικά από τον Αιμίλιο. Η Μάγδα κάνει μια νύξη στον Αιμίλιο και το ζευγάρι λέει ότι θα δοκιμάσει και πάλι να κάνει παιδί. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114

Η Βικτώρια δείχνει μεγάλη συμπάθεια προς τον συνεργάτη της, τον Τζόναθαν, γεγονός που κάνει τον Μιχαήλ να ζηλέψει. Η Έλλη χάνει το ημερολόγιό της και παράλληλα ο Οδυσσέας μαθαίνει ότι ο άντρας που κατηγόρησε τελικά άδικα… αποφυλακίστηκε.

Επεισόδιο 112

Η Ολυμπία ενημερώνει τον Σίμο για την ηχογράφηση που αντέγραψε από το κινητό του Νικηφόρου κι εκείνος της ζητάει να κρατήσει το στόμα της κλειστό μέχρι να γυρίσει η Εύα από το Λονδίνο.

Διαβάστε Επίσης  Ο Οδυσσέας πέφτει στην παγίδα της Ιφιγένειας! Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (25/11) της σειράς "8 Λέξεις"!

Ο Οδυσσέας απολογείται στον άντρα που έμπλεξε άθελά του στην ιστορία με τον φόνο. Η Ηλιάνα ζητάει από τον Αλέκο να προσπαθήσουν πάλι να κάνουν παιδί, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει πως ο γάμος τους θα είναι πια λευκός. Η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη δικαστική διαμάχη με τον Άκη και τον Δημήτρη κι ετοιμάζεται να φύγει για Λονδίνο. Ο Έκτορας αποφασίζει να ψάξει σε βάθος για τους συνεργάτες του Αιμίλιου από την εποχή που πήρε το βραβείο δημοσιογραφίας.

Την ίδια ώρα, ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ ζουν τον παράνομο έρωτά τους στο Ναύπλιο. Η Ηλιάνα ανάβει φωτιά στον Άκη όταν του εκμυστηρεύεται την υποψία της πως η Αποστολία είναι μάλλον ερωτευμένη μαζί του. Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει πως κάποιος αντιγράφει τα έργα του… 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114

 

Επεισόδιο 113

Ο Οδυσσέας γίνεται έξαλλος με τον πλαστό πίνακα κι η Σύνθια αναλαμβάνει να το ερευνήσει. Η Σμαράγδα βάζει τελεσίγραφο στον Σίμο να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και τον τζόγο, αλλά εκείνος δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει.

Η Έλλη συνεχίζει να ψάχνει με μανία το ημερολόγιό της ενώ ο Φρίξος την ειρωνεύεται για το περιεχόμενό του, οδηγώντας το ζευγάρι σε έναν ακόμα καυγά. Ο Άκης νιώθει άβολα απέναντι στην Αποστολία και προσπαθεί να καταλάβει αν νιώθει κάτι παραπάνω γι’ αυτόν ή όχι. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114

Διαβάστε Επίσης  8 λέξεις:Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (1/9)

 

Η Αντριάνα καταφθάνει στην Κέρκυρα και τα βάζει με τον Οδυσσέα που ενώ ήξερε ότι ο Μάρκος την δούλευε, δεν την προστάτευσε. Ο Σωτήρης στέλνει ένα συγκινητικό γράμμα στην Τζουλιάνα. Ο Έκτορας ανακαλύπτει κάτι πολύ ενδιαφέρον για την Ελεονώρα.

Επεισόδιο 114

Η Αντριάνα κάνει μια σκηνή άνευ προηγούμενου, αφήνοντας Μάρκο και Ναυσικά εμβρόντητους με την τρελή της συμπεριφορά. Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια αισθάνονται τεράστια αμηχανία μετά την επίθεση που τους έκανε ο Δημήτρης και φεύγουν κακήν κακώς από το εστιατόριο, πριν καν προλάβουν να τελειώσουν το φαγητό τους.

Η Σύνθια ανακαλύπτει τον άνθρωπο που πούλησε τον πλαστό πίνακα του Οδυσσέα και του λέει το όνομά του. Ο Αιμίλιος κάνει βόλτες με την Ελισάβετ στο Ναύπλιο, την γεμίζει δώρα και το ζευγάρι περνάει αξέχαστες στιγμές. Η Αντριάνα δεν το βάζει κάτω και πάει στο γραφείο του Μάρκου για δεύτερο κύκλο επίθεσης. Η Έρση συναντάει έναν παλιό της φίλο ζωγράφο στην Κέρκυρα και κανονίζουν να βγούνε για καφέ. Κάποιος βρίσκει το ημερολόγιο της Έλλης και την παίρνει τηλέφωνο.

 

Ο Σίμος καλεί Εύα και Νικηφόρο στο σπίτι τους και τους βάζει να ακούσουν την περιβόητη ηχογράφηση που ο Μάρκος ομολογεί τα πάντα σχετικά με τα αναβολικά. Η Εύα μένει εμβρόντητη από αυτά που ακούει κι αμέσως ζητάει εξηγήσεις από τον Νικηφόρο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *