ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Στη φυλακή ο Μιχάλης για απόπειρα δολοφονίας

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Στη φυλακή ο Μιχάλης για απόπειρα δολοφονίαςΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Στη φυλακή ο Μιχάλης για απόπειρα δολοφονίας

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέα επιτυχημένης σειράς του APLHA, ΑΓΓΕΛΙΚΗ καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ένας από τους πρωταγωνιστές θα βρεθεί στην φυλακή για απόπειρα δολοφονίας.

Τα μπλεξίματα φαίνεται να μην έχουν τελειωμό για τον Μιχάλη! Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης θα τον κατηγορήσει πως προσπάθησε να τον σκοτώσει. Η Αγγελική θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον πρώην αγαπημένο της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Δημήτρης θέλει από καιρό να παγιδεύσει τον Μιχάλη. Αφενός για την προδοσία προς το πρόσωπο της αγαπημένης του Κατερίνας λίγο καιρό πριν και αφετέρου για το γεγονός που έχει γίνει γνωστό -και γράψαμε στο προηγούμενο τεύχος του TiVi Σίριαλ- ότι ο Μιχάλης είναι παιδί του Γιώργου Αργυρού.

Όπως θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια, τα γενέθλια του παιδιού του Παύλου θα γίνουν η αφορμή για να φύγει όλη η οικογένεια Αργυρού από το σπίτι. Mαζί και η Αθηνά. Ο Δημήτρης όμως, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του, θα μείνει πίσω καθώς δεν θέλει ακόμα να έρθει σε επαφή με τους συγγενείς. Κοντά του θα μείνει και η Αγγελική, ύστερα από υπόδειξη της μητέρας του, για να του προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Ομως στην πραγματικότητα, εκείνος έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του. Πρώτα απ’ όλα θα ναρκώσει την Αγγελική δίνοντάς της να πιει ένα τσάι.

Διαβάστε Επίσης  Άλκηστις Ζιρώ: Η Κατερίνα από την “Αγγελική” του Alpha αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζουμε για την ίδια

 

Η νεαρή νοσοκόμα θα πάει στο δωμάτιό της νιώθοντας ναυτία. Ξέρει πως κάτι της έριξε στο τσάι ο γιος τής Αθηνάς αλλά πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σώσει τον εαυτό της που βλέπει τα πάντα γύρω της να γυρνούν. «Δημήτρη, βοήθησέ με. Δεν αισθάνομαι καλά. Τι μου έριξες μέσα στο φλιτζάνι μου;», θα φωνάζει στο άδειο της δωμάτιο, αλλά δεν θα υπάρχει κανείς γύρω της για να της απαντήσει. Ελάχιστα λεπτά αργότερα θα βυθιστεί σε έναν ύπνο. Μη χάσετε και το αποκλειστικό μας για μία τραγική εξέλιξη που θα έχει η σειρά Αγγελική. Δείτε το εδώ.

Έτσι μπαίνει ο Μιχάλης στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας στην Αγγελική

Οταν ο Δημήτρης σιγουρευτεί πως είναι μόνος, θα μαχαιρώσει τον εαυτό του και στη συνέχεια θα καλέσει τις αρχές. «Δημήτρης Αργυρός ονομάζομαι. Ενας άνθρωπος που δουλεύει στο σπίτι μου, ο Μιχάλης Ζάχος, με μαχαίρωσε. Προσπάθησε να με σκοτώσει λίγο πριν. Σας παρακαλώ σώστε με…», θα πει στο τηλέφωνο και δίνοντας τα στοιχεία του θα το κλείσει.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9-10

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Στη φυλακή ο Μιχάλης για απόπειρα δολοφονίας

Μόλις ο Μιχάλης καταλάβει τι έχει συμβεί θα φύγει από το σπίτι και η Αγγελική, που θα έχει αρχίσει να ανακτά και πάλι τις δυνάμεις της, τρέχει στο νοσοκομείο που έχουν μεταφέρει τον Δημήτρη, ενώ θα καλεί συνεχώς από το κινητό της τον Μιχάλη. «Γαμώτο, Μιχάλη, σήκωσέ το. Πρέπει να σε βρω πριν να είναι αργά», θα φωνάξει στο κενό.

Λίγο αργότερα με τη βοήθεια του Αποστόλη θα βρουν τα ίχνη του, όμως δεν θα προλάβουν να τον φυγαδεύσουν καθώς η αστυνομία όχι μόνο θα τους βρει όλους μαζί αλλά και θα τους συλλάβει. Σύντομα όμως, η Αγγελική και ο Αποστόλης θα απελευθερωθούν, όμως βαριές κατηγορίες θα αρχίσουν να βαραίνουν τον Μιχάλη, του οποίου το μέλλον δεν φαίνεται καλό. Στο αστυνομικό τμήμα έχουν έρθει οι δικοί του άνθρωποι που άσχετα από το αποτέλεσμα, για ένα πράγμα είναι σίγουροι. Ο Μιχάλης ποτέ δεν θα πείραζε τον Δημήτρη Αργυρό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση