ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στον Ε ΚΥΚΛΟ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60

Επεισόδιο 59

Ο Αχιλλέας σοκαρισμένος με το βίντεο που αναρτήθηκε, προσπαθεί να το κατεβάσει. Αγώνας δρόμου απ’ όλους και η Ρενάτα ακόμα δεν το έχει δει. Ο Ζούβας με τη Σύλβια αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα εκατομμύρια του Βλάση, ενώ η Φαίη, έχει αποφασίσει να παίξει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στη Θάλεια και να την τιμωρήσει γι’ αυτό που έκανε στο Βλάση.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η ανακοίνωση του Alpha για την τέταρτη σεζόν της σειράς (Video)

Ο Λεωνίδας είναι ακόμα εναντίον της Θάλειας, ενώ η Μιράντα, προσπαθεί να τη βοηθήσει. Η Κέντρα είναι σοκαρισμένη κι αυτή με το βίντεο, αλλά γι’ άλλο λόγο…

Πώς θ αντιδράσει η Ρενάτα μόλις το δει; Ο Ζούβας με τη Σύλβια, θα καταφέρουν να βρουν στοιχεία εναντίον της Φαίης;

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60

Επεισόδιο 60

Η Ρενάτα συγκρούεται με τον Αχιλλέα για το βίντεο που διέρρευσε στο ίντερνετ και του υπόσχεται ότι θα τον τιμωρήσει. Η Σύλβια και ο Ζούβας αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο των 10 χαμένων εκατομμυρίων και προσεγγίζουν τη Φαίη.

Διαβάστε Επίσης  Ελα στη θέση μου: Η πρεμιέρα και όλα όσα θα δούμε

Ο Φώτης μαθαίνει ότι ο Ατσαλάκης είναι αυτός που βρήκε τη βέρα του, ενώ η Κέντρα ανακοινώνει στον Αχιλλέα ότι θέλει δικό της γραφείο στη Σόφο.

 

Και ενώ ο Μάρκος παλεύει με τις τύψεις του, ο Βλάσης ανακαλύπτει ότι η Θάλεια του έχει πει ψέματα και είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Δεν γνωρίζει όμως ότι έχει βάλει και πάλι το χεράκι της η Φαίη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση