ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Έτσι θα τινάξει στον αέρα το Διαφάνι ο Μάνος Βόσκαρης

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Έτσι θα τινάξει στον αέρα το Διαφάνι ο Μάνος ΒόσκαρηςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Έτσι θα τινάξει στον αέρα το Διαφάνι ο Μάνος Βόσκαρης

Αδιανόητες εξελίξεις στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Ο Βόσκαρης μπαίνει στο χωριό και ανατρέπει τις ζωές όλων.

Όσα πρόκειται να δούμε στον φετινό κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, σίγουρα δεν τα έχουμε φανταστεί. Μερικά από αυτά, αποκαλύπτει σήμερα η ON TIME.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα για τις Άγριες Μέλισσες, ο Μάνος Βόσκαρης με τη βοήθεια του Δούκα Σεβαστού, μπαίνει στη Χωροφυλακή.

Στόχος του είναι να γίνει διοικητής και να βγάλει από την μέση τον ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη, αλλά και τον εγγονό του Νέστορα, τον νεαρό χωροφύλακα Άγγελο Φαναριώτη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος ξανά

Η νεαρή κόρη του κοινοτάρχη Τόλια, λοιπόν, επιθυμεί να ξεχάσει τον Λάμπρο που συνεχίζει να αγαπάει την Ελένη, αλλά και να αποκτήσει δύναμη. Έτσι, όταν ο Μάνος Βόσκαρης της ρίχνει τα δίχτυα του, τα μυαλά της παίρνουν αέρα.

Αυτός, όμως, έχει άλλα στο μυαλό του. Θέλει να βάλει στο χέρι όλο το χωριό στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από τον κοινοτάρχη πατέρα της που επηρεάζει τους πάντες και να μαζέψει με δόλο στοιχεία για να ρίξει ξανά την Ελένη στη φυλακή.

Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, γιατί τον μισεί για όλα αυτά που της έκανε και θέλει να τον βάλει στη φυλακή. Το μίσος των δυο τους είναι τεράστιο, όμως ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Έτσι θα τινάξει στον αέρα το Διαφάνι ο Μάνος Βόσκαρης

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος διδάσκει σε σχολείο για τυφλά παιδιά

 

Ο Μάνος Βόσκαρης φέρνει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα καταφέρνει να αρραβωνιαστεί τη Σοφούλα και όταν γίνεται διοικητής με τη βοήθεια του Δούκα, εκείνη ονειρεύεται ότι θα γίνει πρώτη κυρία στο χωριό. Ο Βόσκαρης προχωρά σε ένα γάμο που θα κάνει άνω κάτω το Διαφάνι. Ωστόσο, έχει ξεχάσει κάποιον που μπορεί να τον πολεμήσει με τα ίδια του τα μυστικά.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *