ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 24-25

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 24-25

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 24-25

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Ο Χάρης ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Παύλο για την απόφαση της Σοφίας να τον χωρίσει, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση. Ο Στέφανος πάει την Αθηνά για την θεραπεία της στην κλινική, όπου έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αγγελική και της ανοίγεται. Η Κατερίνα λέει στη Λένα και στον Θωμά ότι ξεπέρασε τον Μιχάλη, κάτι που βάζει τη Λένα σε υποψίες ότι η Κατερίνα είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη.

Ο Θωμάς δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη απ’ τη Μαριάνθη που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να πάει στο αστυνομικό τμήμα όπου τον ενημερώνουν ότι θα γίνει η διαδικασία της αναγνώρισης απ’ το θύμα της επίθεσης στο πάρκο. Στο κτήμα επιστρέφει η Ελένη και απαιτεί να μιλήσει με την Αθηνά ενώ την ίδια στιγμή η Αγγελική πηγαίνει να πάρει τη Δανάη από το σχολείο και έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που έψαχνε

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Η Αγγελική έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον 4ο από το βράδυ του βιασμού, την ίδια στιγμή που ο Παύλος πέφτει πάνω στην Ελένη και εκείνη αρπάζει την ευκαιρία να του συστηθεί. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Παράλληλα, ο Δημήτρης προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη του Παναγιώτη, όσο ο Μιχάλης συνεχίζει να τον αναζητά. O Νικόλας, βρίσκεται στριμωγμένος όταν ο Γιάννης διεκδικεί το ποσό που του χρωστάει. Μέσα σε όλο αυτό, η Αθηνά βιώνει όλο και πιο έντονα τις παρενέργειες της θεραπείας της που αρχίζουν να την καταβάλλουν.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Ο Στέφανος μαθαίνει το έγκλημα των αδερφών του

Η Σοφία αναπολεί την κοινή ζωή με τον Παύλο, αλλά εκείνος δείχνει να μην έχει πλέον καμία διάθεση για επανασύνδεση. Ο Μιχάλης μαθαίνει για τον Δημήτρη και την Κατερίνα. Οι Αργυροί ετοιμάζονται για την επικύρωση της συμφωνίας με τους Βρετανούς, αλλά όλα ανατρέπονται την τελευταία στιγμή. Η Αγγελική βάζει μπροστά το σχέδιο για να εκδικηθεί τον Τολέγα, τον τέταρτο από τους βιαστές της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *