ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51

Επεισόδιο 50

Η τυχαία συνάντηση του Δημήτρη και της Λήδας με τον Φίλιππο και την Αλίκη στο μπαρ, είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστούν οι αντοχές όλων τους.

Τα συναισθήματα δύσκολα κρύβονται, όσο κι αν προσπαθούν όλοι να φανούν φιλικοί και πολιτισμένοι. Ο Δήμος ζηλεύει αλλά και ανησυχεί όσο σκέφτεται την Νίκη δέσμια στα χέρια του Αντρέα. ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 50-51

Ο Φίλιππος κάνει απελπισμένες προσπάθειες να κρατηθεί στην Αλίκη, ενώ το μυαλό του συνεχίζει να είναι στη Λήδα… Ο Δημήτρης θα θέσει στην Λήδα ένα τελεσίδικο ερώτημα, απαιτώντας την ειλικρινή απάντησή της.

Διαβάστε Επίσης  Τα έθιμα των Χριστουγέννων στην Ελλάδα

Επεισόδιο 51

Η Λήδα είναι πολύ μπερδεμένη. Δεν ξέρει αν μπορεί πραγματικά να ξεχάσει τον Φίλιππο, ώστε να προχωρήσει την σχέση της με τον Δημήτρη.

Ο Φίλιππος, προσπαθώντας να σώσει τη νέα του εταιρεία, ζητάει από την Αλίκη κάτι που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση… Εκείνη φοβάται πως ο Φίλιππος θα καταστραφεί οικονομικά και ζητάει την βοήθεια της Αλεξάνδρας.

Ο Δήμος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αντρέα, πράγμα που έχει συνέπειες στη Νίκη… Ο Χρήστος έχει γοητευτεί ιδιαίτερα από την Δάφνη και προσπαθεί να την φλερτάρει.

Διαβάστε Επίσης  Συλλαλητήριο Live: Ο λαός προασπίζει τη Μακεδονία και την Ιστορία της Ελλάδας στο Σύνταγμα

 

Ο Αντώνης δεν θέλει να πουλήσει το κτήμα του και αρνείται τα λεφτά του Λαψάνη. Αυτό στεναχωρεί την Μαρία, η οποία νιώθει προδομένη από τον Αντώνη και αποφασίζει να του ξεκαθαρίσει τη θέση της…

Η Νίκη, μη αντέχοντας πια την συμπεριφορά του Αντρέα, ζητάει τη βοήθεια του Δήμου κι εκείνος την κρύβει στο σπίτι της Σοφίας… Όμως ο Αντρέας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *