ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Η Νίκη υποφέρει στα χέρια του Αντρέα

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Η Νίκη υποφέρει στα χέρια του Αντρέα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣ

O πρώην άντρας της Νίκης εμφανίζεται ζητώντας της να είναι και πάλι μαζί για χάρη του Μάνου, κάτι που δείχνει να επιθυμεί και ο ίδιος ο γιος τους.

Η Νίκη επιστρέφει στον Αντρέα για χάρη του παιδιού της, γνωρίζοντας ότι αυτό που θα αντιμετωπίσει θα είναι δύσκολο και επικίνδυνο. Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος σκληρός που στα χέρια του έχει περάσει βασανιστήρια.

Διαβάστε Επίσης  Αλλάζει ο καιρός κι έρχονται μπόρες – Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου(video)

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 48-49

Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που την έχει κακοποιήσει και ξέρει ότι όσο και να λέει ότι άλλαξε, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Ο Δήμος -μη γνωρίζοντας την αλήθεια- προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει. «Γιατί επέστρεψες κοντά του; Αφού μαζί μου είσαι ερωτευμένη και ξέρεις και τα δικά μου αισθήματά μου για σένα. Είναι λάθος αυτό που κάνεις. Είμαστε καλά μαζί. Δεν είμαστε; Άφησέ τον και έλα σε μένα», της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Αυτές είναι οι 4 ασθένειες που μεταδίδονται με το φιλί...

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις:

Η Νίκη κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να φύγει από τον Αντρέα και βρίσκεται στην πόρτα του Δήμου, αλλά δεν χτυπάει το κουδούνι και φεύγει. Ο Δήμος ζηλεύει αλλά και ανησυχεί όσο σκέφτεται τη Νίκη δέσμια στα χέρια του Αντρέα. Ξέρει πως δεν είναι μαζί του με τη θέλησή της.

Πηγή: serfare.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *