ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

Επεισόδιο 11

Στη γειτονιά των Αντωνόπουλων υπάρχει μια γενική ροπή στους τραυματισμούς. Για να αποφευχθούν περαιτέρω «ατυχήματα», ο Μανιάς καλεί τον Στέλιο να ξεκόψει οριστικά τον Αντώνη από την κόρη του.

Όμως, το νεαρό ζευγάρι βιώνει, ήδη, τους πρώτους του κραδασμούς, καθώς η Μάρθα, εκπροσωπώντας μια νέα γενιά γυναικών, θέλει να ορίζει το σώμα της. Την ίδια ώρα, ο μικρός Άγγελος λιώνει το σώμα του στη γυμναστική και ονειρεύεται να γίνει το πρότυπο του άντρα της επόμενης δεκαετίας. Θα γίνει Mίστερ Ελλάς!

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8

Έτσι θα κερδίσει οριστικά τη Σοφία από τον Άρη, ο οποίος τη διεκδικεί. Αν και μεγαλώνοντας, τον Άγγελο έχουν αρχίσει να τον κυκλώνουν όλο και μεγαλύτεροι πειρασμοί…

Επεισόδιο 12

Το θερμό καλοκαίρι βρίσκει τον Άγγελο να παλεύει με τα στοιχειά της παιδικής ηλικίας. Τα ξεματιάσματα της γιαγιάς δεν πιάνουν τόπο, καθώς τα μάτια του μικρού δεν ξεκολλάνε από την Αντιγόνη. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

Είναι η εποχή που ο Άγγελος ανακαλύπτει πως μπορεί ο διάολος να έχει πολλά ποδάρια και η μητέρα του φίλου του δύο, τα δικά της, όμως, είναι ακαταμάχητα. Κι ενώ οι γονείς του προσπαθούν απεγνωσμένα να τον πείσουν να στρέψει το ενδιαφέρον του στα κοριτσάκια της ηλικίας του, ο κυρ Νίκος τούς αναπτύσσει τις θεωρίες του περί της επικινδυνότητας των γυναικών και του κομμουνισμού!

 

Την ίδια στιγμή, ο μεγάλος του αδελφός, ο Αντώνης, πάει στο πρώτο του πάρτι κομμουνιστών.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *