ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Πηνελόπη παντρεύεται τον Γραμματικό

Νέα φουρτούνα πλησιάζει στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Γραμματικός ζητά από τον Δούκα το χέρι της Πηνελόπης

Σπύρος Σταμούλης: «Τον Αλέξη τον ενδιαφέρει η Πηνελόπη, όχι να μπει στο σόι»

Ο Σπύρος Σταμούλης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το ρόλο του εισαγγελέα στις «Άγριες Μέλισσες», για τη σχέση του με την Πηνελόπη, ενώ αποκάλυψε πως η ζωή του ηθοποιού τον τρόμαζε. «Τον Αλέξη τον ενδιαφέρει η Πηνελόπη, όχι να μπει στο σόι. Θέλει να την πάρει από αυτή την οικογένεια και να τη βοηθήσει να εξελιχθεί σαν άνθρωπος και να ζήσουν μαζί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Έξαλλος ο Πέτρος

Παράλληλα, ένα ακόμα ειδύλλιο που αρχίζει να εξελίσσεται στο Διαφάνι θα φέρει μεγάλες αντιδράσεις στο σπίτι των Σεβαστών. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η Πηνελόπη αποφασίζει να προχωρήσει τη σχέση της με τον Αλέξη Γραμματικό, όταν μαθαίνει για τον αρραβώνα του Μελέτη στο Παρίσι.

Ο εισαγγελέας παρά τις διαφορές του με τον Δούκα πηγαίνει στην οικία των Σεβαστών και ζητά επίσημα το χέρι της Πηνελόπης. Κάτι που θα φέρει θύελλα αντιδράσεων και μεγάλη οργή από τον Δούκα.

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος ζητεί διαζύγιο από την Ασημίνα

Ο εισαγγελέας δεν κάνει πίσω και δηλώνει ότι θα παντρευτεί την κόρη του, ενώ πολύ μεγάλη σημασία έχει και η αντίδραση της Πηνελόπης αυτή τη φορά, καθώς δεν έχει καμία σχέση με το κοριτσάκι που είχαμε δει πέρυσι που έκανε ότι της έλεγε η οικογένειά της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *