ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Το…άγριο παρελθόν της Ανέτ ζωντανεύει τον εφιάλτη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Το…άγριο παρελθόν της Ανέτ ζωντανεύει τον εφιάλτη

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η Ανέτ γυρίζει στο Διαφάνι κι εκεί έρχεται αντιμέτωπη με το χειρότερο κομμάτι της ζωής της. Οι Άγριες Μέλισσες μπαίνουν σε άλλη τροχιά…

Ραγδαίες και ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στις Άγριες Μέλισσες. Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή.

Σύμφωνα με το MYtv, η τελευταία μαθαίνοντας πως ο Μελέτης στο Παρίσι περνούσε τον χρόνο του με την Ζορζέτ, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Αλέξη. Έτσι, εκείνος δεν διστάζει να μπει στο σπίτι των Σεβαστών και να ζητήσει την Πηνελόπη σε γάμο αφήνοντας τους όλους έκπληκτους.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός ο γάμος θα φέρει τα πάνω κάτω!

 

Την ίδια στιγμή, στις Άγριες Μέλισσες, η Ανετ θα συναντήσει τον Σωκράτη Θέμελη. Γι’ όλους τους άλλους αυτός ο άνδρας είναι ο πεθερός του Κωνσταντή, για την Ανετ όμως είναι εκείνος που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, αυτό που τη βίασε και την άφησε έγκυο.

 

Την ίδια στιγμή η Δρόσω συναντάει την Ελένη στο νοσοκομείο και αυτή η συνάντηση ανατρέπει όλα όσα νιώθει. Η κοπέλα επηρεάζεται βλέποντας ξανά την αδερφή της μετά από έξι χρόνια και παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Μάλιστα, προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, ο Τάκης σκέφτεται κάτι παράτολμο για να μαζέψει χρήματα. Ωστόσο, το σχέδιο του, στις Άγριες Μέλισσες, βάζει σε κίνδυνο τόσο τη δική του ζωή όσο και της Δρόσως. Ύστερα από αυτή την περιπέτεια, ο Τάκης της ζητάει ξανά να παντρευτούν και εκείνη αυτή τη φορά δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Οι αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *