ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Η Λήδα ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της

 Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Η Μαρία και ο Αντώνης προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνειδητοποιήσουν πως η κόρη τους η Αγγελική ήταν ένας άλλος άνθρωπος από αυτό που εκείνοι νόμιζαν.

Η Αντωνίου, πιεσμένη από την Λήδα, της λέει όλη την αλήθεια για την σχέση του άντρα της με την Αγγελική. Η Λήδα την κατηγορεί ευθέως πως εκείνη δολοφόνησε την αδελφή της.

Στο μεταξύ η Αλίκη νιώθει να χάνει τον Φίλιππο κάθε μέρα και πιο πολύ, ενώ η Λήδα απαντάει θετικά στην πρόταση του Δημήτρη να μείνουν μαζί. Ο Φίλιππος το μαθαίνει και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Διαβάστε Επίσης  Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου από το Μαρούσι - Εντοπίστηκε στην Αλβανία

Η σχέση της Λήδας με τον Δημήτρη δείχνει να είναι στα καλύτερά της, αφού η Λήδα έχει συμφωνήσει επιτέλους να μείνουν μαζί. Ο Δημήτρης είναι ευτυχισμένος με την προοπτική να φτιάξουν οικογένεια. Ο Φίλιππος όμως, αντιδρά, νιώθοντας πως η παρουσία του Δημήτρη στη ζωή του Πέτρου θα τον επηρεάσει και θα τον απομακρύνει απ’ αυτόν.

Κι όλα αυτά, ενώ η Αντωνίου, αποφασίζει να κηρύξει πρώτη τον πόλεμο, ώστε να αποκαταστήσει το καλό της όνομα.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να προλάβει μια λάθος κίνηση της Αλεξάνδρας. Ο Δημήτρης προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα των μηνυμάτων που πλέον είναι σίγουρος ότι είναι και ο δολοφόνος της Αγγελικής.

Διαβάστε Επίσης  Κορωνοϊός: 20.409 νέα περιστατικά, 80 θάνατοι, 664 διασωληνωμένοι

 

Μαζί με την Λήδα θα δουν ξανά σχολαστικά το βίντεο του ύποπτου με την κουκούλα και θα εντοπίσουν μια λεπτομέρεια που δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Η Λήδα θα ανακαλύψει κατά λάθος το ζητούμενο στοιχείο, εκεί όμως που δεν το περίμενε.

Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν… Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του… Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *