ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Καυτές Στιγμές για Ασημίνα και Μπάμπη στο πατρικό της

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Καυτές Στιγμές για Ασημίνα και Μπάμπη στο πατρικό τηςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Καυτές Στιγμές για Ασημίνα και Μπάμπη στο πατρικό της

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Με το ίδιο νόμισμα θα πληρώσει τον Νικηφόρο η Ασημίνα, η οποία θα βρεθεί στο κρεβάτι με τον Μπάμπη, τον γιο του Κυριάκου από τον προηγούμενο γάμο του. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπορεί φαινομενικά τα προβλήματα του Νικηφόρου και της Ασημίνας να έχουν ξεπεραστεί και οι δυο τους να δείχνουν πως είναι πια μια γροθιά ενωμένοι να αντιμετωπίσουν τους πάντες για την οικογένειά τους, όμως η απιστία του με τη Δρόσω συνεχίζει και είναι το μεγάλο αγκάθι στον γάμο τους. Ενα αγκάθι που εδώ και έξι χρόνια η Ασημίνα παλεύει να ξεπεράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το θάβει βαθιά μέσα της, αλλά η πληγή την πονάει όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί.

Μέσα σε όλα αυτά, η επιστροφή του Δούκα θα φέρει τα πάνω-κάτω στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ οι εντάσεις και οι καβγάδες δεν θα λείπουν. Αυτή όλη η ένταση προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αγανάκτηση στην Ασημίνα, η οποία συνεχίζει να επισκέπτεται μαζί με τον μικρό Σέργιο το πατρικό της ώστε να περνάει μερικές ανέμελες ώρες μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Την ίδια ώρα, πονοκέφαλο προκαλεί και ο ερχομός του Μπάμπη, του γιου του Κυριάκου, ο οποίος αποκαλύπτει στον πατέρα του τους πραγματικούς λόγους της επανεμφάνισής του στη ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι πρώτες φωτό από τον γάμο Βιολέτας - Μιλτιάδη

 

Καυτές στιγμές με τον Μπάμπη και την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες

Όπως προαναφέραμε, η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους. Ο Μπάμπης, που την έχει ήδη γνωρίσει σε μια επίσκεψή της στο ατελιέ της Ουρανίας, δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για εκείνη και προσπαθεί να της το δείξει. Και εκείνη όμως δείχνει γοητευμένη από εκείνον. Αλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια με όσα της συνέβησαν νιώθει πως «μεγάλωσε» απότομα και τα λίγα λεπτά μαζί του την κάνουν να ξεχάσει τα όσα άσχημα έζησε.

Όμως, σύντομα η Ουρανία ανακαλύπτει τι πραγματικά είναι ο Μπάμπης και ανησυχεί που πλέον θα υπάρχει στις ζωές τους. Από την άλλη, οι εντάσεις με τον πατέρα του είναι μεγάλες και ο νεαρός ψάχνει να βρει ένα σπίτι να νοικιάσει για να εγκατασταθεί μόνιμα στο Διαφάνι. Ο Κυριάκος ρίχνει την ιδέα η Ασημίνα να του νοικιάσει το πατρικό της, αλλά εκείνη αντιδρά: «Δεν το νοικιάζω το σπίτι μου! Είναι το μοναδικό μέρος που μου απέμεινε από την παλιά μου ζωή! Θέλω να το έχω να πηγαίνω και να ηρεμώ». Όμως ο Κυριάκος επιμένει και τελικά εκείνη πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του νεαρού.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ασημίνα πιέζει την Δρόσω να παντρευτεί τον Κωνσταντή και να διεκδικήσουν το μικρό Σέργιο

 

Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα νέα και της λέει: «Ασημίνα μου, θα κάνεις ό,τι νιώθεις με το σπίτι σου! Αν πιστεύεις ότι είναι καλύτερο να το νοικιάσεις, τότε κάνε το, εγώ θα σε στηρίξω». Οσο περνάει ο καιρός η Ασημίνα δείχνει να δένεται με τον νοικιάρη της, ενώ ο Νικηφόρος σύντομα διαπιστώνει πως ο Μπάμπης δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς. Οσο κι αν προσπαθεί να της το επισημάνει, τόσο οι εντάσεις μεταξύ τους μεγαλώνουν και τόσο απομακρύνονται. Πάνω σ’ έναν καβγά τους η Ασημίνα πάει στο παλιό της σπίτι και κάθεται στην αυλή, όταν ο Μπάμπης τη βλέπει και την καλεί μέσα. Εκεί οι δυο τους έρχονται κοντά και καταλήγουν στο κρεβάτι! Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι επαφές τους θα γίνονται όλο και πιο συχνές μέχρι που ένα απρόσμενο γεγονός θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τα λάθη τους.

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση