ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η πρώτη συνάντηση Ελένης και Δρόσως μετά από 6 χρόνια

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η πρώτη συνάντηση Ελένης και Δρόσως μετά από 6 χρόνια

 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η πρώτη συνάντηση Ελένης και Δρόσως μετά από 6 χρόνια

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επεισόδια που έρχονται στην αγαπημένη σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η συνέχεια στην πιο δημοφιλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, τις Άγριες Μέλισσες, είναι συναρπαστική καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν η Δρόσω θα συναντηθεί μετά από έξι ολόκληρα χρόνια με την αδερφή της την Ελένη.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Μαύρα Χριστούγεννα για τη Δρόσω!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το «Πρω1νό» η συνάντησή τους θα είναι πολύ συγκινητική και θα γίνει μετά από παρέμβαση του Κωνσταντή.

«Η Δρόσω θα συναντηθεί με τον Κωνσταντή. Ο Κωνσταντής θα την ανακαλύψει στην Τρούμπα και θα σοκαριστεί με αυτή τη συνάντηση και θα βάλει σκοπό της ζωής του να επαναφέρει τη Δρόσω στον ίσιο δρόμο.

Εν τω μεταξύ έχει προκύψει ο τραυματισμός της Ελένης. Ο Κωνσταντής στην προσπάθειά του να πείσει την Δρόσω να γυρίσει στο Διαφάνι της λέει για τον τραυματισμό της αδελφής της. η Δρόσω σοκάρεται και ζητάει να πάνε μαζί στο Διαφάνι. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Δρόσως με την Ελένη Μετά από 6 χρόνια. Μια συγκλονιστική συνάντηση και συγκινητική σκηνή στην οποία δεν θα ειπωθούν οι μεγάλες αλήθειες που περιμένουμε», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Όλο το Διαφάνι εναντίον του Κυριάκου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *