Θα πληρώσει ο Μελέτης για όλα όσα έχει κάνει στις Άγριες Μέλισσες;

Θα πληρώσει ο Μελέτης για όλα όσα έχει κάνει στις Άγριες Μέλισσες;

Τι θα συμβεί ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη στις «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ»;

Άγριος, κακός, ωμός, μα και ευαίσθητος, πληγωμένος, με το συναίσθημα στα μάτια. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τις νέες πτυχές του χαρακτήρα του στις Άγριες Μέλισσες και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή. Για όλα αυτά, λοιπόν, μιλάει στον Βασίλη Ανδριτσάνο και το περιοδικό Τηλέραμα.

Ο Μελέτης στο Παρίσι λοιπόν. Τι θα συμβεί εκεί;

Προφανώς μιλάμε για μια μπλοκαρισμένη σχέση μεταξύ Ανέτ και Μελέτη. Αυτό που τον κινητοποιεί για να πάει στο Παρίσι είναι, πρώτον, η Πηνελόπη, που πρέπει να μείνει μακριά της, και, δεύτερον, η ανάγκη για τη μητρική αγκαλιά. Είναι το ένστικτο του παιδιού και της μάνας να έρθουν κοντά. Βλέπουμε δύο διαφορετικούς κόσμους, οι οποίοι όμως καταλαβαίνουν με κάποιον τρόπο ο ένας τον άλλον. Ο Μελέτης αποφασίζει να διεκδικήσει αυτό που έχει στερηθεί! Θέλει να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος όλων αυτών των 30 χρόνων. Σαφώς και θα κάνει μια προσπάθεια και η προσπάθεια αυτή θα έχει μια ανοιχτή πόρτα από την Ανέτ.

Έχουμε δει τη σκληρή πλευρά του Μελέτη, αλλά και την ευαίσθητη. Εσείς μπορείτε να τον δικαιολογήσετε;

Μιλάμε για έναν ακραίο χαρακτήρα. Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι η δοτικότητα που έχει στα πράγματα, είτε αυτό μεταφράζεται σε ένα πρόσωπο, όπως της Πηνελόπης, του Δούκα ή του Κωνσταντή, είτε σε αυτό που λέμε οικογένεια. Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας, προστάτης. Αυτό έχει μάθει να κάνει τόσα χρόνια. Είναι ένας μπλοκαρισμένος άνθρωπος, του οποίου δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τα συναισθήματα την ώρα που πράττει, ίσως δεν μπορεί να τα δείξει κιόλας. Είναι άγουρα, είναι ζωώδη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ξέφρενη συνάντηση Μυρσίνης με Κυπραίο

 

Τι σας ιντριγκάρει στον ρόλο του;

Ότι δεν καταλαβαίνεις τι σκέφτεται! Ο Μελέτης δεν είναι καλός στα λόγια. Το συναίσθημά του βγαίνει χωρίς να μιλάει, στα μάτια του.

Θα μπορέσει ο Μελέτης να ξεπεράσει ποτέ τον έρωτά του για την Πηνελόπη;

Σε αυτή την περίοδο της ζωής του είναι λίγο έρμαιο των καταστάσεων. Με την Πηνελόπη υπάρχει μια αγάπη, ένας έρωτας, ένα δέσιμο πολλών χρόνων. Είναι μια σχέση που δύσκολα διακόπτεται, τουλάχιστον συναισθηματικά. Σε σαρκικό επίπεδο, σαφώς μπορεί να διακοπεί, αλλά τα βλέμματα, το συναίσθημα, η αμηχανία, όλα αυτά θα υπάρχουν.

Θέλετε να τον δείτε στο τέλος να πληρώνει για τις αμαρτίες του;

Όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε μια κοινωνία θέλουμε το άδικο να πληρώνεται, δυστυχώς όμως η κοινωνία μας δεν είναι έτσι. Ο κόσμος μας δεν είναι μάλλον αυτός που θα θέλαμε και πολλές φορές οι υπεύθυνοι διαφόρων καταστάσεων ξεφεύγουν. Το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με τις πολιτικές δίκες, όπου άνθρωποι που έχουν κάνει εγκλήματα τελικά έχουν εξαφανιστεί. Το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες είναι ωραίο γιατί δίνει στον τηλεθεατή να καταλάβει την κοινωνία στην οποία ζει. Σαφώς και θα ήθελα να δω τη μεταμέλειά του, όπως και να πληρώσει, αν και υπό μία έννοια ήδη πληρώνει. Έχει χάσει ένα μάτι, ενώ χάνει, επειδή είναι ξαδέλφια, και τον έρωτα της ζωής του.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32-33

Ποιον άλλον ήρωα από τις Άγριες Μέλισσες θα θέλατε να κάνετε;

Όλοι οι ήρωες είναι τόσο ζωντανοί οργανισμοί, έχουν τόσο “ζουμί”, που θα ήθελε κανείς να κάνει τον οποιονδήποτε. Παρακολουθώ τη σειρά με αγωνία κάθε βράδυ και μπαίνω στη ζωή όλων, οπότε κατά κάποιον τρόπο έχω περάσει από όλους τους ρόλους.

 

Πώς είναι η συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη;

Η Κάτια είναι ένας άνθρωπος νεότατος. Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να συνεργαστώ μαζί της πριν από 15 χρόνια, στη Βέρα στο δεξί. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνη είναι ότι αφήνεται και πάνω σου. Αλληλοϋποστηριζόμαστε, ρωτάμε ο ένας τον άλλον, συνεννοούμαστε για το πώς θέλουμε να είναι οι σκηνές. Ανάμεσά μας υπάρχει μια πολύ ωραία χημεία και μια πολύ ωραία συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες. Η Κάτια αφήνει χώρο, και για μας τους νέους ηθοποιούς είναι πολύ σημαντικό καλλιτέχνες τέτοιου επιπέδου να σου αφήνουν τον χώρο να δείξεις τι μπορείς να κάνεις.

Πηγή: zappit.gr

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *