Αγγελική: Αυτή η ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Αγγελική: Αυτή η ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτωΑγγελική: Αυτή η ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Μια γυναίκα έρχεται, για να ταράξει τα νερά και να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά. Ποια είναι αυτή η γυναίκα; Έχει ο Αργυρός κόρη;

Και εάν ναι, γιατί εμφανίζεται τώρα στις ζωές της οικογένειας Αργυρού;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς «Αγγελική», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον «Alpha», στις 21:00, κι έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό.

Μια απρόσκλητη επισκέπτρια έρχεται και η Αθηνά Αργυρού νιώθει το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια της. Η Ελένη, όπως ονομάζεται το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά -και θα μας απασχολήσει για καιρό- (την υποδύεται η ηθοποιός Ευφημία Καλογιάννη), εμφανίζεται ως κόρη του Αργυρού.

Δίνει τη δική της εξήγηση γιατί ήλθε τώρα στο κτήμα, γιατί θέλησε να γνωρίσει την Αθηνά και τα «αδέλφια» της. Η Αθηνά προβληματίζεται για τη σχέση της Ελένης με τον πεθαμένο άντρα της.

Η Ελένη της εξηγεί πώς έμαθε για την ταυτότητα του πατέρα της, ότι της την αποκάλυψε η μητέρα της –η οποία εργαζόταν για την οικογένεια Αργυρού πριν από πολλά χρόνια- λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η Αθηνά αντιμετωπίζει το κορίτσι που ήρθε και ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Αργυρού και ακούει με σκεπτικισμό όλα όσα της λέει η Ελένη. Ωστόσο η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη, αφού η Αθηνά μαθαίνει ότι σε λογαριασμό της κοπέλας κατατίθενται χρήματα κάθε μήνα, ακόμα και μετά τον θάνατο του Αργυρού. Η Ελένη της αποκαλύπτει ότι τόσα χρόνια υπάρχει και κάποιος άλλος που ξέρει την ύπαρξή της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Θρήνος για την Αγγελική! Ο Θάνατος που την κλονίζει

Ποιος είναι αυτός που γνωρίζει μέσα από την οικογένεια την ύπαρξη της κοπέλας; Ποιος καταθέτει τα χρήματα στο λογαριασμό; Ο Στέφανος, ο Παύλος, ο Δημήτρης και ο Νικόλας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο πατέρας τους έκρυβε ένα τέτοιο μυστικό. Η Αθηνά προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τα χρήματα που έμπαιναν στον λογαριασμό της Ελένης χωρίς να αποκαλυφθεί.

Αγγελική: Αυτή η ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Ελένη, ήλθε για να μείνει και να αναστατώσει τις ζωές τους…

Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Τζένη….

Η Τζένη, μετά από την απειλή της Αγγελικής, αποφασίζει να μιλήσει στο Στέφανο για τη σχέση της με το Παύλο. Λίγο πριν του εξομολογηθεί την αλήθεια όμως, ο Στέφανος της κάνει πρόταση γάμου, γεγονός που ανατρέπει τα πάντα. Ο γάμος γίνεται στο Δημαρχείο με μάρτυρες τον Νικόλα, τη Σοφία και τη Δανάη. Η Τζένη με τον Στέφανο γυρνάνε από τον γάμο και παρά το εορταστικό κλίμα, η Τζένη είναι έτοιμη να αποκαλύψει στον Στέφανο τη σχέση της με τον Παύλο…

Ο Δημήτρης ρίχνει υπνωτικό στην Κατερίνα…

Ο Δημήτρης ρίχνει υπνωτικό στην Κατερίνα για να την παγιδέψει, αλλά διακόπτεται απότομα από την Όλγα. Όταν νυχτώνει, ο Δημήτρης αποφασίζει να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση… Εν τω μεταξύ, η Αγγελική μαθαίνει απ’ το Μιχάλη για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας, νιώθει ένοχη για την αποβολή και το λέει στη μητέρα της, η οποία την παροτρύνει να αποκαλύψει στην Κατερίνα την πραγματική της ταυτότητα. Το ίδιο βράδυ η Αγγελική βρίσκει τον Νικόλα μεθυσμένο και καταφέρνει να μάθει πληροφορίες για τον τέταρτο βιαστή.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η κόρη της Αγγελικής στην οικογένεια των Αργυρών

Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ποιος ήταν ο τέταρτος το βράδυ του βιασμού της και ζητάει την βοήθεια του να μάθει περισσότερα γι’ αυτόν. Ο Θωμάς και Αποστόλης εκτελώντας μια δουλειά για τον Παύλο, καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο, πράγμα που εξοργίζει τον Μιχάλη και τον φέρνει σε σύγκρουση με τον Παύλο. Ο Μιχάλης ταραγμένος από το ατύχημα του Θωμά και του Αποστόλη επανεξετάζει την απόφασή του να φύγει με την Αγγελική…Πώς θα αντιμετωπίσει την απόφασή του αυτή η Αγγελική;

Η Ευφημία Καλογιάννη, η οποία υποδύεται την Ελένη, είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη, Στέφανο Μπλάτσο –είχαν συνεργαστεί και πέρυσι στον “Έρωτα μετά”. Είναι απόφοιτη της σχολής του “Θεάτρου Τέχνης- Κάρολος Κουν” κι έχει παίξει στο θέατρο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *