ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Επόμενα Επεισόδια: Ο Μιχάλης μαθαίνει ποιο ήταν το τέταρτο άτομο το βράδυ του βιασμού

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ο Μιχάλης ξανασκέφτεται την απόφαση να φύγει με την Αγγελική έπειτα από το ατύχημα του Αποστόλη και του Θωμά.

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του Alpha, «Αγγελική» σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου. Η Σοφία ενδίδει στο φλερτ του Χάρη και ξεκαθαρίζει για ακόμα μία φορά στον Παύλο ότι οι δυο τους έχουν τελειώσει.

Η Κατερίνα, που ζηλεύει τη σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική, ξεσπάει σε εκείνη με πολύ άσχημο τρόπο, προκαλώντας την οργή της Αθηνάς, που είναι στα πρόθυρα να τη διώξει μια για πάντα από το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Λένα ότι αυτός και η Αγγελική αποφάσισαν να φύγουν από το κτήμα και να βρουν την ευτυχία αλλού. Κανείς από τους δύο δεν ξέρει ότι η Κατερίνα τούς ακούει. Θολωμένη από τη ζήλια, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τη νοσοκόμα να της πάρει τον μοναδικό άντρα που αγάπησε.

Ο Δημήτρης ρίχνει υπνωτικό στην Κατερίνα

Η Αγγελική εξομολογείται στον Μιχάλη ποιο ήταν το τέταρτο άτομο το βράδυ του βιασμού της. Θέλει την βοήθειά του για να μάθει περισσότερα για αυτόν. Η κόρη του Αργυρού, όπως ισχυρίζεται το κορίτσι που ήρθε, λέει στην Αθηνά ότι υπάρχει και κάποιος άλλος που γνωρίζει για αυτήν. Η Τζένη θέλει να πει στον Στέφανο για την σχέση της με τον Παύλο, αν και το κλίμα δεν προδιαθέτει για κάτι τέτοιο.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 87-88-89-90

 

Η Όλγα διακόπτει τον Δημήτρη που προσπαθεί να ρίξει υπνωτικό στην Κατερίνα. Θέλει να την παγιδέψει αλλά τον προλαβαίνει η Όλγα. Ο Μιχάλης ξανασκέφτεται την απόφαση να φύγει με την Αγγελική έπειτα από το ατύχημα του Αποστόλη και του Θωμά. Ο Δημήτρης την νύχτα θέλει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Παράλληλα, η Αθηνά κινούμενη με μυστικότητα θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τα χρήματα που έμπαιναν στον λογαριασμό της Ελένης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *