ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Το Ροζ Βίντεο Με Τζένη Και Παύλο Φέρνει τα Πάνω Κάτω

Νέες ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Νέες ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha ΑΓΓΕΛΙΚΗ, καθώς ένα βίντεο φωτιά απειλεί την Τζένη.

Στο στόχαστρο του Παύλου βρίσκεται ο Στέφανος με τη Τζένη. Είναι τόσο το μίσος του για τον αδελφό του που θέλει πλέον να διαλύσει τη σχέση του με τη Τζένη.

Βάζει μάλιστα σε εφαρμογή ένα σχέδιο του για να επιτύχει το στόχο του. Δίνει συνέντευξη σε μια τηλεοπτική εκπομπή και συνδέει μεταξύ άλλων τη Τζένη με την απάτη του πατέρα της Μιλτιάδη Χανδρινού.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Καταφέρνει μάλιστα να τρομάξει πολύ τη Τζένη η οποία φοβάται μη τυχόν και καταλήξει στη φυλακή σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι είχε ανάμειξη στις κομπίνες του πατέρα της.

Και σα να μην έφτανε αυτό ένα βίντεο έρχεται να την ταράξει ακόμη πιο πολύ. Πίσω από αυτό κρύβεται η Αγγελική η οποία έχει στείλει ανώνυμα στην Τζένη το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο φαίνονται στιγμές με τον Παύλο σε ξενοδοχείο όπου είχαν βρεθεί.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η Αποκάλυψη για το παιδί της Αγγελικής φέρνει τα πάνω κάτω

 

Παράλληλα της στέλνει κι ένα μήνυμα ζητώντας της να πει όλη την αλήθεια στο Στέφανο απειλώντας ότι διαφορετικά θα στείλει το συγκεκριμένο βίντεο και σ’ αυτόν. Η Τζένη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίζει να αλλάξει πρόσωπο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση