8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-848 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84

Επεισόδιο 81

Η Βικτώρια συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μάρκου με τον Μιχαήλ να βρίσκεται στο πλευρό της ενώ ο Δημήτρης με τον Άκη είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά της. Ο Οδυσσέας χρησιμοποιεί όλη του την πειθώ και συμβουλεύει την Ιφιγένεια να ξανανοίξει το κανάλι της και να συνεχίσει τη ζωή της. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84

Η Τζουλιάνα αποφεύγει μια σχολική εκδρομή, γεγονός που προβληματίζει τη Ναυσικά. Ο Μιλτιάδης πάει από το κανάλι και στριμώχνει τον Αλέκο, τον Αιμίλιο και τον Σίμο για το φιάσκο με τη συνέντευξη της Κατερίνας. Ο Αιμίλιος αρχίζει να ερωτεύεται την Ελισάβετ, αλλά εκείνη δεν του το κάνει εύκολο. Ο Νικηφόρος δείχνει χαμένος στις σκέψεις του και η Εύα δεν μπορεί να καταλάβει τι του συμβαίνει.

Η Σμαράγδα τσακώνεται με τον Σίμο για τον τρόπο που χειρίστηκε τη συνέντευξη της Κατερίνας. Ο Φρίξος κάνει μια προσπάθεια να συνεννοηθεί με την Έλλη αλλά πέφτει στο κενό. Η Βικτώρια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Άκη.

Επεισόδιο 82

Ο Μιχαήλ, με δυσκολία, πείθει τη Βικτώρια να μην πάει αμέσως να δώσει εξηγήσεις στον Άκη για τη ματαίωση του γάμου, επισημαίνοντάς της πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Αρώνης. Όμως, πιο επικίνδυνος κι από τον πατέρα του, μπορεί να γίνει ο ίδιος ο Δημήτρης, ο οποίος είναι έξαλλος από το ρεζιλίκι που του έκανε η Βικτώρια.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43-44-45-46

Έτσι, αναθερμαίνει τις σχέσεις του με τα κυκλώματα του υπόκοσμου και καταλαβαίνουμε ότι είναι αποφασισμένος να της κάνει κακό. Πάντα δίπλα στο ερωτευμένο ζευγάρι Μιχαήλ και Βικτώρια, βρίσκονται ο Οδυσσέας από την Κέρκυρα και ο Μάρκος, που τους κρύβει στο σπίτι του. Παράλληλα, η οικογένεια Μαρόγλου ζει το δικό της δράμα, καθώς η Ιφιγένεια επιτίθεται στην Κατερίνα για την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε κι έχει ξεσηκώσει πλήθος αρνητικών σχολίων στα sites και τα social.

Η Σμαράγδα συμπαραστέκεται στην Κατερίνα και την επισκέπτεται σε μια προσπάθεια να της δώσει κουράγιο. Η Αντριάνα, για μια ακόμα φορά, έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου και πέφτει πάνω στη Βικτώρια, την αναγνωρίζει και φυσικά δεν έχει σκοπό να κρατήσει το στόμα της κλειστό! 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84

 

Επεισόδιο 83

Η Βικτώρια κλειδώνεται στο δωμάτιό της καθώς ντρέπεται που η Αντριάνα την είδε μέσα στο σπίτι του Μάρκου και την αναγνώρισε. Η Μάγδα επισκέπτεται τον Αιμίλιο αιφνιδιαστικά στο γραφείο του και τον πετυχαίνει εκεί με την Ελισάβετ. Ο Αιμίλιος ταράζεται και μιλάει άσχημα στη Μάγδα, δείχνοντάς της έτσι ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στο κανάλι.

Ο Άκης θέλει να εκδικηθεί τη Βικτώρια για τον εξευτελισμό που του προκάλεσε και φυσικά έχει σύμμαχο και τον Δημήτρη. Ο Μάρκος βγάζει την Αντριάνα για φαγητό, θέλοντας να την καλοπιάσει και να κρατήσει ασφαλές το μυστικό του Μιχαήλ. Η Ολυμπία πάει να ζήσει και πάλι με την Εύα και ο Νικηφόρος δείχνει να το έχει αποδεχτεί. Ο Άκης παίρνει τηλέφωνο τη Βικτώρια κι εκείνη απαντά, θέλοντας να απολογηθεί για όσα έγιναν.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114

Ο Μιχαήλ όμως, που είναι δίπλα της, αρπάζει το τηλέφωνο και το κλείνει, αφήνοντας τον Άκη να κάνει σενάρια για το τι έχει συμβεί. Στο μεταξύ, ο Αλέκος πιάνει την Ηλιάνα σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84

Επεισόδιο 84

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα συγκατοίκηση με την Ολυμπία ενώ η Εύα τού δίνει τον χρόνο που χρειάζεται για να νιώσει άνετα. Η Έλλη ενδίδει στο έρωτά της για τον Φρίξο και το ζευγάρι ξανασμίγει.

 

Ο Μάρκος μαθαίνει από την Τζουλιάνα ότι η Ναυσικά θα πάει στην Κύπρο με τον Δημοσθένη και δέχεται την πρόσκληση της Αντριάνας να πάνε κι αυτοί Κύπρο, με σκοπό να κάνει χαλάστρα στη Ναυσικά. Η Έρση προσπαθεί να λογικέψει την Αλίκη στο θέμα με τον Έκτορα και τη μητρότητα, αλλά πέφτει σε τοίχο. Η Μάγδα ανακοινώνει στον Αιμίλιο πως θέλει να προχωρήσουν σε νέα προσπάθεια εξωσωματικής. Ο Μιλτιάδης βλέπει την Κατερίνα να βουλιάζει στην απόγνωση και παλεύει να την λογικέψει, αλλά μάταια.

Ο Μιχαήλ προτρέπει τον Έκτορα να πλευρίσει τον Μιλτιάδη και να τον πείσει να γυρίσει στο κόμμα. Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ περνάνε άλλη μια βραδιά στο ξενοδοχείο, όμως αυτή τη φορά τους βρίσκει το ξημέρωμα.8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83-84

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *