8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Μιχαήλ κλέβει τη Βικτώρια πριν τον γάμο

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Μιχαήλ κλέβει τη Βικτώρια πριν τον γάμο8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Μιχαήλ κλέβει τη Βικτώρια πριν τον γάμο

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Σαν “βόμβα” πρόκειται να σκάσουν οι νέες εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο Μιχάηλ θα πάρει την μεγάλη απόφαση να “κλέψει” την Βικτώρια πριν από τον γάμο της με τον Δημήτρη.

Η Βικτώρια, παρότι ετοιμάζεται για τον γάμο της, δεν καταφέρνει να αντισταθεί σε αυτό που νιώθει για τον Μιχαήλ και το παράνομο ζευγάρι περνάει ένα ακόμα βράδυ μαζί. Βλέποντας ότι αυτό που πάει να κάνει είναι ένα τεράστιο λάθος, αποφασίζει να ακυρώσει τον γάμο αλλά και πάλι οι συγκυρίες δεν τη βοηθούν.

Στο σπίτι των Αρώνηδων οι ετοιμασίες του γάμου βρίσκονται στην τελική ευθεία και ο Δημήτρης προβάρει το κοστούμι του. Παράλληλα, όμως, η Βικτώρια παίρνει τη μεγάλη απόφαση, πάει στο γραφείο του Ακη και ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ωστόσο, πριν προλάβει να πετάξει τη… βόμβα, ο Ακης την προλαβαίνει και την ενημερώνει: «Καλά, αυτός ο γάμος θα μείνει στην ιστορία, δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ετοιμάσει. Ενα σου λέω μόνο. Θα παρεβρεθούν όλοι οι πολιτικοί της χώρας, υπουργοί, βουλευτές και επιχειρηματίες. Ολη η αφρόκρεμα της χώρας.

Χαμός θα γίνει. Θα μιλάνε για χρόνια για τον γάμο του γιου μου», υποστηρίζει και Βικτώρια αισθάνεται ότι τη δεσμεύει ακόμα περισσότερο και κάνει πίσω. Μάλιστα ο Ακης θέλει να γίνει η μικρή του κόρη παρανυφάκι στον γάμο του Δημήτρη, αλλά η αντίδραση της Σμαράγδας τον αποτρέπει πλήρως από κάτι τέτοιο.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 15-16-17-18(video)

Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ, απελπισμένος, θέλει έναν ακόμα σύμμαχο στο δράμα του και αποφασίζει να μιλήσει στον Οδυσσέα, ο οποίος τον παρακινεί να τη διεκδικήσει από τον Δημήτρη: «Κάνε κάτι έστω και την τελευταία στιγμή», του λέει. Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Ακης Αρώνης γλεντάει από το πρωί, καθώς τόσο καιρό περίμενε το μεγάλο γεγονός, προκειμένου να λάμψει για μια ακόμα φορά το άστρο της οικογένειας στους κοινωνικούς και πολιτικούς κύκλους.

Παράλληλα η Βικτώρια, διαλυμένη ψυχολογικά, ξεκινάει να ετοιμαστεί για να ντυθεί νύφη, ενώ ο Μιχαήλ τη βομβαρδίζει με μηνύματα στο κινητό, παρακαλώντας τη να ματαιώσει τον γάμο: «Μην το κάνεις, σε παρακαλώ. Φύγε πριν είναι αργά και για τους δυο μας.

 

Έτσι θα αποφασίσει ο Μιχαήλ να κλέψει τη Βικτώρια πριν τον γάμο στις 8 Λέξεις

Θα σε περιμένω!», της γράφει. Παράλληλα ο Οδυσσέας, από την Κέρκυρα, παρακολουθεί την κατάσταση και εμψυχώνει τον αδελφό του, παρακινώντας τον να πάει στο σπίτι της Βικτώριας: «Πήγαινε σπίτι της, πάρ’ την εσύ και φύγετε. Κρυφτείτε», του λέει.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112-113-114-115-116

Ο Μιχαήλ γεμάτος αγωνία καταφέρνει τελικά, στο παρά πέντε, να πείσει τη Βικτώρια να τηλεφωνήσει στον Ακη Αρώνη και να ακυρώσει τον γάμο, ενώ ο Μιχαήλ εξηγεί στον Μάρκο πώς έχει η κατάσταση με τη Βικτώρια κι εκείνος δέχεται να τους κρύψει σπίτι του: «Εντάξει, ελάτε εδώ να μείνετε όσο θέλετε. Θα φροντίσω να μην πλησιάσει κανείς το σπίτι. Θα είστε ασφαλείς και μετά βλέπετε τι θα κάνετε, γιατί ο Αρώνης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια», τους τονίζει.

Την ίδια ώρα, ο Ακης βιώνει το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της ζωής του, καθώς αναγκάζεται να αναβάλει τον γάμο με τη δικαιολογία ότι ο Δημήτρης έπαθε δηλητηρίαση. Αλλά και ο Δημήτρης, έξαλλος με τη Βικτώρια, την ψάχνει παντού, αλλά μάταια. Στο μεταξύ ο Μιχαήλ ενημερώνει τον Οδυσσέα για τις εξελίξεις κι εκείνος με τη σειρά του εκμυστηρεύεται το μυστικό στην Ερση, που προμηνύει άσχημες εξελίξεις: «Θα έχουμε μπελάδες Οδυσσέα και να μου το θυμηθείς, μετά από αυτό το φιάσκο οι Αρώνηδες είναι ικανοί να γκρεμίσουν τον κόσμο». Και είχε δίκιο καθώς ο Ακης ετοιμάζεται να εκδικηθεί και βάζει ντεντέκτιβ για να εντοπίσει τη Βικτώρια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση