ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Ο Αχιλλέας διώχνει την Κέντρα

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Ο Αχιλλέας διώχνει την Κέντρα

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμωδίας του ALPHA Έλα στη θέση μου, πρόκειται να δούμε μία απρόσμενη εξέλιξη. Όλα αρχίζουν όταν η Κέντρα πιέζει ακόμη περισσότερο τον Αχιλλέα να προχωρήσουν πιο γρήγορα τα επιχειρηματικά τους σχέδια, μέχρι που εκείνος φτάνει στα όριά του. Τότε, ο άντρας παίρνει μία σημαντική απόφαση: να διώξει την Κέντρα από το πλευρό του!

 

Ο Αχιλλέας και η Κέντρα, από την πρώτη στιγμή που επέστρεψαν στην Ελλάδα, είχαν έναν και μοναδικό σκοπό: να πωληθεί η Sofo το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέφουν στην Αγγλία για να ζήσουν εκεί τη ζωή τους. Μάλιστα, η πάμπλουτη αριστοκράτισσα, για να πετύχει τον σκοπό της, έχει μεθοδεύσει αρκετές κινήσεις. Μία από αυτές είναι η εξαγορά της εταιρείας από αυτήν του πατέρα της, την Αναβατόρι.

Ωστόσο, όπως έχουμε δει, ο Αχιλλέας από τότε που αντίκρισε ξανά την πρώην σύζυγό του, τη Ρενάτα, ένιωσε τα συναισθήματά του γι’ αυτή να «ξυπνούν» και έκτοτε να δημιουργεί διάφορα εμπόδια, καθυστερώντας έτσι την επίτευξη της όποιας συμφωνίας. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Κέντρα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύζυγό της και αποφασίζει να το ερευνήσει. Σε αυτό το πλαίσιο, ζητάει από τη Βάνα να ξεχάσει την κακή συμπεριφορά που είχε απέναντι της όλο αυτό το διάστημα και να κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση, γυναίκα προς γυναίκα, για τον Αχιλλέα. Και αυτό γιατί τον γνωρίζει πολύ καλά και από την καλή και από την κακή πλευρά του.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Ο Αχιλλέας κάνει πρόταση γάμου στη Ρενάτα!

 

Εκείνη τη στιγμή, η Βάνα, παρά τους ενδοιασμούς της, λέει κάποια πράγματα για τον Αχιλλέα στη νεαρή γυναίκα, με εκείνη να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Μάλιστα, κάθε μέρα που περνάει, η Κέντρα διαπιστώνει ότι ο αγαπημένος της συμπεριφέρεται περίεργα και υποψιάζεται ότι πίσω από αυτό κρύβε ται το γεγονός ότι δεν ξεπέρασε ποτέ την πρώην σύζυγό του, τη Ρενάτα. Γι αυτόν τον λόγο κάνει ό,τι μπορεί για να μην προχωρήσει η εξαγορά της Sofo αι ιό την εταιρεία του πατέρα της, κερδίζοντας όλο και περισσότερο χρόνο. Έκτοτε, λοιπόν, αρχίζει να τον πιέζει με κάθε τρόπο να προχωρήσουν άμεσα το σχέδιό τους και να επιστρέφουν στην Αγγλία.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Τι συμβαίνει τελικά με τον Μάρκο;

 

Μόνο που ο Αχιλλέας δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση που βιώνει, δηλαδή τα συναισθήματα που τρέφει για τη Ρενάτα και ταυτόχρονα την πίεση που του ασκεί η Κέντρα. Τότε, ο νεαρός άντρας μένει για λίγο μόνος του και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μία από αυτές είναι να διώξει από το πλευρό του την Κέντρα. Σύντομα, λοιπόν, ο Αχιλλέας και η Κέντρα έχουν μία συζήτηση και εκείνος προσπαθεί να την πείσει να επιστρέφει μόνη της στην Αγγλία, καθώς θα καθυστερήσουν λίγο ακόμη με την υπόθεση της Sofo.

Εκείνη τη στιγμή, η Κέντρα, όμως, ξαφνιάζεται από τη στάση και τη συμπεριφορά του συζύγου της και, ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει τις παραπάνω υποψίες της. Συγχρόνως, της «γεννάται» μία σατανική ιδέα. Να του πει πως δέχεται να φύγει για το Λονδίνο, αλλά στην πραγματικότητα να παραμείνει στην Αθήνα και να παρακολουθεί την κάθε κίνησή του για να δει αν θα την προδώσει, απατώντας την με την πρώην αγαπημένη του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *