ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας που ερωτεύεται η Πηνελόπη, μετά την εγκατάλειψη από τον Μελέτη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας που ερωτεύεται η Πηνελόπη, μετά την εγκατάλειψη από τον ΜελέτηΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας που ερωτεύεται η Πηνελόπη, μετά την εγκατάλειψη από τον Μελέτη

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η Πηνελόπη Σεβαστού, στις Άγριες Μέλισσες ζει ένα μεγάλο παράνομο έρωτα με τον Μελέτη, ο οποίος συνεχίζεται για χρόνια παρά το γεγονός ότι μαθαίνουν ότι είναι ξαδέλφια! Το πρωτοπαλίκαρο του Δούκα είναι ο γιος της αδελφής του Ανέτ αλλά αυτό δεν πτοεί το ζευγάρι που είναι τρελά ερωτευμένο.

Ωστόσο μετά από χρόνια ο Μελέτης καταλαβαίνει ότι αυτή η σχέση δεν μπορεί να συνεχιστεί και φεύγει για το Παρίσι όπου έχει σπίτι η μητέρα του Ανέτ. Εκεί γνωρίζει και ερωτεύεται την κόρη μια φίλης της Ανέτ που υποδύεται η πανέμορφη Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η Πηνελόπη μένει πίσω προδομένη και καταρρακωμένη που χάνει το Μελέτη. Δεν θέλει να γνωρίσει κανέναν. Δείχνει να μην θέλει να συνεχίσει τη ζωή της, μετά το φευγιό του αγαπημένου της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη Λέει Όλη Την Αλήθεια Στην Κορίνα – Η Στιγμή Της Μεγάλης Αποκάλυψης

Μάταια η Μυρσίνη προσπαθεί να της γνωρίσει κάποιον άντρα. Η Πηνελόπη αρνείται πεισματικά. Μέχρι που έρχεται στο Διαφάνι, ο νέος εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης που είδαμε πέρσι και στο Κόκκινο Ποτάμι.

Ο Αλέξης Γραμματικός έρχεται κρατώντας το φάκελο με την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης. Γνωρίζονται και μεταξύ τους υπάρχει μια έλξη και μια χημεία. Ωστόσο η Πηνελόπη στην αρχή είναι αρνητική και δεν μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που συμβαίνει ανάμεσά τους είναι πολύ δυνατό… Έτσι η Πηνελόπη όπως όλα δείχνουν θα ζήσει έναν νέο μεγάλο έρωτα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας που ερωτεύεται η Πηνελόπη, μετά την εγκατάλειψη από τον Μελέτη

Ο Σπύρος Σταμούλης είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου ενώ έχει σπουδάσει και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας παίρνοντας μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά. Έχει ενσαρκώσει τον Ιωάννη Καποδίστρια στη δραματοποιημένη σειρά για τον Ιωάννη Καποδίστρια μια παραγωγή της Cosmote σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαππέπα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση