ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Λάμπρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Βόσκαρη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Λάμπρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Βόσκαρη

Καθηλώνουν οι εξελίξεις της σειράς του ANT1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Γκούμας αποδεικνύει στην Ελένη πως πλέον έχει αλλάξει στρατόπεδο και θέλει να τη βοηθήσει. Έτσι, η Φωτεινή εκμεταλλεύεται την καλοσύνη του και του ζητάει για άλλη μια φορά βοήθεια για να μεταφερθεί η Ελένη σε άλλη φυλακή και να γλι­τώσει τις αποτρόπαιες πράξεις του Βόσκαρη.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Λάμπρος δέ­χεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Ένα άγνωστος τον ενημερώνει τόσο για όσα περνάει η Ελένη στη φυλακή εξαιτίας ταυ Βόσκαρη όσο και για τη σχέση του τελευταίου με την οικογένεια Σεβαστού. Ο Λάμπρος, ύστερα από το ανώνυμο τηλεφώνημα, συναντάει τον Βόσκαρη, αλλά δεν καταφέρνει να μά­θει τίποτα παραπάνω.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το τέλος της Σοφούλας στη σειρά

Έτσι, με όσα μέσα διαθέτει, ο δάσκαλος προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο Μάνος Βόσκαρης και τι σχέση έχει με τους Σεβαστούς. Ωστόσο, ελπί­ζει η Ελένη να βρει τρόπο και κουράγιο να του πει την αλήθεια για όσα περνάει μέσα στη φυλακή από τον διευθυντή.

Πράγματι, ο Λάμπρος πηγαίνει να συναντήσει την Ελένη στο επισκεπτήριο στις φυλακές και εκείνη του ανοίγει την καρδιά της και του εξομολογείται τα δεινά που έχει περάσει στα χέρια του Βόσκαρη όλο αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη αψηφά τα παιδιά της, προκαλεί μεγάλο κακό και το Διαφάνι διαλύεται!

 

Ο Λάμπρος, μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με τον Σαράφη να την πάρουν από εκεί, αλλά συναντούν εμπόδια. Ωστόσο, η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο για να συνεχίσει τις προσπάθειες με σκοπό να γλιτώσει απ’ τον εφιάλτη που ζει, καθώς φοβάται την αντίδραση του Βόσκαρη.

Το ίδιο βράδυ, ο τε­λευταίος πηγαίνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματι­κή αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η… μονομαχία τους θα έχει μόνο έναν νικητή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση