ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Θανάσιμος κίνδυνος! Η Λήδα όμηρος του Ισακίδη

  • Post category:Ήλιος

ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Θανάσιμος κίνδυνος! Η Λήδα όμηρος του Ισακίδη

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΗΛΙΟΣ

Σε θανάσιμο κίνδυνο θα δούμε να βρίσκεται η Λήδα στην σειρά Ήλιος. Για την τύχη της υπάρχει αγωνία και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές.

TV Ρεπορτάζ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η Λύδα στην σειρά Ήλιος όμηρος του Ισακίδη βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο

Ο Δημήτρης έχει μάθει το μέρος που η Αγγελική πήγαινε με τους πελάτες της και πιέζει τον ξενοδόχο να μιλήσει. Καταφέρνει να του αποσπάσει μια πολύ σημαντική πληροφορία που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση του φόνου της Αγγελικής και οι ισορροπίες θα αλλάξουν ξανά. Ο Ισακίδης, ο Κοντογιάννης και η Κατερίνα βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Διαβάστε Επίσης  ΗΛΙΟΣ – Εξελίξεις: Το ένοχο μυστικό της Αλίκης που διαλύει το γάμο της

Όμως το σίγουρο είναι πως πλέον ο κλοιός έχει στενέψει γύρω τους. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος όμως θα έχουν μια δυσάρεστα απρόοπτη εξέλιξη στην υπόθεση της Αγγελικής καθώς ο ξενοδόχος βρίσκεται νεκρός. Οι υποψίες του αστυνόμου πέφτουν στον Ισακίδη. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει. Ετσι τον καλεί στο γραφείο του και μπλοφάρει, λέγοντας ότι ο ξενοδόχος μίλησε γι’ αυτόν. Ο Ισακίδης, πιεσμένος από την κατάσταση, θα ομολογήσει ότι ήταν πελάτης της Αγγελικής, χωρίς όμως να παραδεχτεί κάτι άλλο.

 

Η Μαρία καταρρέει όταν μαθαίνει για την κρυφή ζωή της Αγγελικής. Δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα της αποκαλύπτονται. Συντρίβεται! Την ίδια ώρα η Κατερίνα καταλαβαίνει ότι η σχέση του Κοντογιάννη με την Αλεξάνδρα δεν είναι μόνο επαγγελματική και αποφασίζει να τον προδώσει στον Δημήτρη.

Διαβάστε Επίσης  ΗΛΙΟΣ – Spoiler: Ανατροπή! Ο Φίλιππος παγιδεύει τη Διώνη

Ενώ ο Δημήτρης έχει επιτέλους το πράσινο φως για να συλλάβει τον Ισακίδη, ο Αντώνης αποφασίζει να πάρει μόνος του την εκδίκησή του για το φόνο της Αγγελικής. Η Λήδα τρέχει να τον προλάβει, αλλά βάζει τον εαυτό της σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς καταλήγει η ίδια όμηρος του Ισακίδη. Εκείνος πια δείχνει το αληθινό του πρόσωπο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση