ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Άγριο ξύλο για τη Δρόσω

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Άγριο ξύλο για τη Δρόσω.fiftififti.euΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Άγριο ξύλο για τη Δρόσω

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και εμείς σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη Δρόσω.

Στον βούρκο συνεχίζει να κυλιέται η Δρόσω, η οποία βλέπει τα όνειρά της για καριέρα στο τραγούδι να χαλάνε, καθώς στην Τρούμπα δεν αρκεί μόνο το ταλέντο! Η ίδια αναγκάζεται να δέχεται το φλερτ των αντρών υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τάκη! Μόνο που ένας νέος και πλούσιος νέος κεντρίζει το ενδιαφέρον της και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία της ζωής της να γίνει επιτέλους πλούσια!

 

Ανάμεσα σε δύο άντρες – To άγριο ξύλο για τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Κι ενώ η Δρόσω φεύγει από το Διαφάνι, μετακομίζει στην Αθήνα για να βρει μια καλύτερη τύχη στη ζωή της. Ετσι πάει να βρει τον Ανέστη, έναν παλιό φίλο του πατέρα της, αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με τον Τάκη Δοξαρά (Αργύρης Πανταζάρας), έναν λαϊκό μουσικό και συγκεκριμένα μπουζουξή, που τη φλερτάρει ανοιχτά και εκείνη γοητεύεται!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος επιστρέφει αθώος στο Διαφάνι

Οταν κάποια στιγμή εκείνος την ακούσει να τραγουδάει θα εντυπωσιαστεί από τη φωνή της και θα της προτείνει να συνεργαστούν στο μαγαζί που δουλεύει στην Τρούμπα. Παρότι ο Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία, εκείνη δέχεται! Η Δρόσω περνάει μ’ επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια και βρίσκει δουλειά στο κακόφημο μαγαζί «Χαβάη», αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο κόσμος της νύχτας και μάλιστα στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια.

 

Ομως, ο Τάκης την εμποδίζει και την πείθει πως δεν θα της συμβεί τίποτα κακό και πως σύντομα θα γίνει μεγάλη τραγουδίστρια! Η Δρόσω γνωρίζει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, έναν γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας που γοητεύεται από την ομορφιά της. Αμέσως ξεκινάει να τη διεκδικεί και να της κάνει ξεκάθαρο πως τη θέλει στη ζωή του.

Η Μαντάμ Κούλα, που εργάζεται και εκείνη στο «Χαβάη», την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα: «Αυτές είναι περιπτώσεις από τις λίγες, κούκλα! Πήγαινε μαζί του και θα κάνεις ζωή χαρισάμενη», της λέει. Το φλερτ όμως αντιλαμβάνεται και ο Τάκης, ο οποίος δεν συγκρατεί τα νεύρα του και επιτίθεται στον Φίλιππο. Οι δύο άντρες παλεύουν για τα μάτια της Δρόσως και στο μαγαζί γίνεται μακελειό, με τις καρέκλες και τα τραπέζια να φεύγουν παντού.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Δρόσω δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζουμε! Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς

 

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο Νώντας, διώχνει κακήν κακώς τον Τάκη από το μαγαζί: «Τον πελάτη πάντα τον σεβόμαστε! Εσύ τα μαζεύεις και φεύγεις! Και κοίτα μη σε ξαναδώ μπροστά μου θα σου κόψω τα πόδια», του ξεκαθαρίζει. Η Δρόσω βρίσκεται στη μέση των δύο αντρών, με τον Φίλιππο να κερδίζει έδαφος στην καρδιά της, αφού δίπλα του θα ζήσει την πλούσια ζωή που ονειρευόταν!

Από την άλλη όμως, δεν μπορεί να γυρίσει και την πλάτη της στο όνειρό της για καριέρα στο τραγούδι καθώς ο Τάκης της κλείνει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρείας.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *