8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Φρίξος στα ίχνη της Ηλιάνας για τον φόνο

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Φρίξος στα ίχνη της Ηλιάνας για τον φόνο8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Φρίξος στα ίχνη της Ηλιάνας για τον φόνο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Φρίξος δεν έχει πειστεί ότι ο Στέλιος είναι εκείνος πράγματι ο δολοφονός της Αγγελικής Βανδώρου και εξακολουθεί να σκαλίζει την υπόθεση, εμπνεόμενος και από τα μυθιστορήματα της Αγκάθα.

Η Ιφιγένεια μιλάει στον Φρίξο για το παρελθόν της Ηλιάνας και ο επίδοξος ντεντέκτιβ την θεωρεί πλέον ύποπτη για τη δολοφονία της Αγγελικής Βανδώρου!

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55-56

Έτσι ο δαιμόνιος σουβλατζής αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για λίγες μέρες για να παρακολουθήσει την Ηλιάνα. Αφήνει το μαγαζί στην Ιφιγένεια και τον σκύλο στην Έλλη.

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Φρίξος στα ίχνη της Ηλιάνας για τον φόνο
Ο Φρίξος εντοπίζει την Ηλιάνα κι αρχίζει να την παρακολουθεί στενά…

Ο Φρίξος παρακολουθεί την Ηλιάνα και συλλέγει πληροφορίες για τη ζωή της. Κάποια στιγμή κρυφακούει μια συζήτηση που έχει με τον Αλέκο και μαθαίνει κάτι που επηρεάζει την έρευνά του.

Στο μεταξύ η Ιφιγένεια το παίζει αφεντικό στο μαγαζί του Φρίξου και κάνει κάποιες ριζικές αλλαγές που έχουν μεγάλο ρίσκο για την επιχείρηση.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: “Ξεσκεπάζεται” ο Φοίβος – Ο Έκτορας τον στέλνει φυλακή;

 

Κι ενώ ο Φρίξος εξακολουθεί να παρακολουθεί την Ηλιάνα, την οποία θεωρεί ύποπτη, οι άνθρωποι του Άκη τον παίρνουν είδηση ότι την έχει στήσει έξω από το σπίτι του Αρώνη!…

Ο Αλέκος ανακαλύπτει πως το αυτοκίνητο που ήταν στημένο έξω από το σπίτι τους ανήκει στον Φρίξο Σπινέλη κι ενημερώνει τον Άκη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *