ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο βιαστής της Ανέτ και ο πατέρας του Μελέτη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο βιαστής της Ανέτ και ο πατέρας του ΜελέτηΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο βιαστής της Ανέτ και ο πατέρας του Μελέτη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις και οι ανατροπές σε κάθε επεισόδιο της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Το δράμα κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1

Το δράμα στις Άγριες Μέλισσες θα κορυφωθεί όταν ο Μελέτης γνωρίσει ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα εμφανιστεί ο πατέρας του γιου της Ανέτ.

Πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ρόλο που θα παίξει ο Χάρης Σώζος (φωτ.), ο οποίος επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση για να φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι! Σε αυτόν τον μεγαλοτραπεζίτη θα καταφύγει ο Κωνσταντής προκειμένου να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βίος των Σεβαστών.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα Δείχνει Το Αληθινό Της Πρόσωπο

Μια εντυπωσιακή κοπέλα σύμφωνα με την «On Time», η Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία είναι κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, θα πάρει τα μυαλά του Κωνσταντή. Έρωτας κεραυνοβόλος! Ο Κωνσταντής θα ζητήσει τη Δόμνα από τον πατέρα της σε γάμο και θα ορίσουν τους αρραβώνες τους.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο βιαστής της Ανέτ και ο πατέρας του Μελέτη
Ο Χάρης Σώζος μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό στις Άγριες Μέλισσες, που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Ανέτ, γιατί αυτό το μυστικό σημάδεψε όλη τη ζωή της! Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος

 

Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική. Ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι και να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη και πώς θα αντιδράσει ο Δούκας όταν μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του; Τότε θα παιχτεί, στις Άγριες Μέλισσες, η κορύφωση του δράματος.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *