ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Δούκας επιστρέφει στο Διαφάνι και γίνεται το «έλα να δεις»

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Δούκας επιστρέφει στο Διαφάνι και γίνεται το «έλα να δεις»

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Χαμός στα νέα επεισόδια.

Με τη λήξη του πρώτου κύκλου θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν οπού η μια «βόμβα» θα σκάει πίσω από την άλλη αφού θα δούμε πώς έχουν εξελιχθεί οι ζωές των ηρώων πέντε χρόνια μετά.

Το νέο spoiler από τις Άγριες μέλισσες είναι δυνατό και αφορά τον Δούκα Σεβαστό. Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά, μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσης του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: "Όταν μάθει ο Δούκας την απιστία της γυναίκας του θα..." - Spoiler μεγατόνων από τον Λεωνίδα Κακούρη

Μαθαίνει πως η υπόθεση του δεν θα δικαστεί, έτσι μπορεί να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει την εκδίκηση του. Η υπουργοποίηση του Σταματέλου ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή του, κάτι που αναστατώνει τον Νικηφόρο.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Δούκας επιστρέφει στο Διαφάνι και γίνεται το «έλα να δεις»

Από την πλευρά του, ο Δούκας περιμένει καρτερικά την ώρα της επανόδου του, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε. Ο Νικηφόρος, μετά την άσχημη συμπεριφορά του προς τα μέλη του συνεταιρισμού, αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια στον Λάμπρο, με το φόβο της επιστροφής του πατέρα του, και ζητάει τη στήριξη του.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Έρχονται τα πάνω κάτω στη δημοφιλή σειρά.

 

Η κατάσταση αλλάζει και πάλι, όταν ο Δούκας καταλαβαίνει πως ο Σταματέλος τον αποφεύγει και δεν είναι πρόθυμος να τον βοηθήσει.

Έξαλλος, αναθέτει στον Κωνσταντή να αναλάβει να τον «συνετίσει».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση