ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η καταστροφή των Αργυρών ξεκινά

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η καταστροφή των Αργυρών ξεκινάΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η καταστροφή των Αργυρών ξεκινά

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ. Η Αγγελική καταφέρνει να φέρει εις πέρας το σχέδιό της.

Η Δανάη μαθαίνει ότι ο Στέφανος φίλησε την Αγγελική και του ζητάει να την απολύσει.

Ο Νικόλας επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών, κάνει ένα ακριβό δώρο στην Αγγελική κι εκείνη δεν το δέχεται. Η Σοφία ζητάει συγγνώμη από τον Χάρη για τη ζημιά που έκανε ο Παύλος στο αυτοκίνητο του κι εκείνος την αιφνιδιάζει με ένα φιλί.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Εξελίξεις: Η καταστροφή των Αργυρών ξεκινά
Το σχέδιο του Παύλου για να καταστρέψει τον Στέφανο προχωράει, ενώ η Τζένη υποψιάζεται πως ο πατέρας της δεν έχει τα χρήματα για την επένδυση.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27(51-52-53-54)

Η Όλγα καταλαβαίνει ότι η Κατερίνα είναι έγκυος και τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τον Δημήτρη. Η Κατερίνα παραδέχεται στην Όλγα ότι είναι έγκυος, αλλά δεν θέλει να το πει ακόμα στον Μιχάλη. Η Αγγελική καταστρώνει ένα σχέδιο για να κρατήσει τον Παύλο μακριά από το σπίτι μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Χανδρινό, αλλά βρίσκει απέναντι της τον Μιχάλη.

Η αποκάλυψη της απάτης του Χανδρινου σκάει σαν βόμβα στο σπίτι των Αργυρών, με την οικογένεια να προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση και το προσωπικό να ανησυχεί για τις επιπτώσεις στη ζωή τους.

 

Η Τζένη βρίσκεται παγιδευμένη και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην προτροπή του πατέρα της να διαφύγουν μαζί στο εξωτερικό και σε ένα αβέβαιο μέλλον με τον Στέφανο. Στον απόηχο των γεγονότων ο Μιχάλης συγκρούεται με την Αγγελική, την οποία κατηγορεί για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών, αλλά και τις συνέπειες της που θα υποστούν όλοι όσοι εξαρτώνται από αυτούς.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Αποκάλυψη! Η νεοφερμένη γυναίκα δεν είναι αδερφή τους

Ο Παύλος προτείνει να κινηθούν δικαστικά εναντίον της Τζένης προκαλώντας την οργή του Στέφανου, ο οποίος καλείται να διαλέξει αν θα μείνει στο πλευρό της οικογένειας του ή της Τζένης. Η Κατερίνα ψάχνει τον Μιχάλη για να του πει για την εγκυμοσύνη της και οδηγείται στον στάβλο, όπου τον βρίσκει με την Αγγελική.

Πηγή: Τύπος TV, gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *