Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης εγκαταλείπει την Πηνελόπη και αρραβωνιάζεται τη Ζορζέτ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης εγκαταλείπει την Πηνελόπη και αρραβωνιάζεται τη Ζορζέτ

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πότε θα σταματήσει η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες»

Εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, ο Μελέτης εγκαταλείπει την Πηνελόπη και αρραβωνιάζεται τη Ζορζέτ.

«Μέχρι στιγμής αυτό που νομίζαμε, ήταν ότι ο Κωνσταντής και ο Μελέτης ήταν δύο φίλοι που κανείς δεν θα μπορούσε να ταράξει αυτή τη φιλία, αλλά στη συνέχεια θα δούμε ο ένας ν’ απειλεί τον άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κοιτάζει την αλήθεια κατάματα

Ο Κωνσταντής πιάνει στα πράσα τον Μελέτη μαζί με την Πηνελόπη, οι οποίοι, θυμίζω, είναι ξαδέρφια. Υποτίθεται ότι αυτός ο έρωτας είναι απαγορευμένος δια ροπάλου. Ωστόσο, εκείνοι συνεχίζουν κανονικά τη σχέση τους και έχουν ερωτική επαφή. Ο Κωνσταντής του λέει: “είτε σε σκοτώνω είτε φεύγεις εντελώς από το Διαφάνι”. Ο Μελέτης ρίχνει τα μούτρα του στην Ανέτ και πηγαίνει στο Παρίσι. Παρατάει την Πενελόπη και αρραβωνιάζεται τη Ζορζέτ» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *