ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30-31-32-33

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30-31-32-33.fiftififti.euΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30-31-32-33

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στον Ε ΚΥΚΛΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30-31-32-33

Επεισόδιο 29

Η Σύλβια παθαίνει ένα ατύχημα στο χημείο και χάνει την όραση της, την ώρα που ο Ζούβας προσπαθεί να μάθει τι μυστικά κρύβει η Θάλεια. Ο Βλάσης βρίσκεται πολύ πιο κοντά στα λεφτά του από όσο νομίζει και η Φλωρέτα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον Λεωνίδα. ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Θα καταφέρει η Φαίη να αποδείξει ότι δεν κρύβεται πίσω από τη ληστεία ή θα βρεθεί ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους;

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30-31-32-33.fiftififti.eu

Επεισόδιο 30

Η Σύλβια εκμυστηρεύεται στον Μάρκο ότι βλέπει κανονικά και σχεδιάζει να το κρύψει, ώστε να παρακολουθήσει την Κέντρα. Η Μιράντα βρίσκει μόνο του τον Λεωνίδα και του κάνει μια εξομολόγηση, ενώ η Κέντρα προσκαλεί τον Μάρκο και τη Ρενάτα σε δείπνο… ζευγαριών.

Η Φαίη εξακολουθεί να ψάχνει τα μυστικά της Θάλειας, την ίδια ώρα που ο Φώτης συγκρούεται με τον Ατσαλάκη για τα μάτια της Βάνας. Η Σύλβια κρυφακούει μια καυτή πληροφορία για την οικογένεια Θεοχάρους και την μεταφέρει στον Μάρκο.

 

Και ενώ ο Θοδωρής κάνει τα εγκαίνια του μαγαζιού του, οι μπράβοι που καταδιώκουν τη Θάλεια την εντοπίζουν και την πλησιάζουν με όχι και τόσο καλές προθέσεις…

Διαβάστε Επίσης  Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 134-135 -Γ Κύκλος

 

Επεισόδιο 31

Ο Βλάσης περιποιείται την τραυματισμένη Θάλεια κι επιμένει να μάθει τι έπαθε, όμως η Θάλεια καταφέρνει και τα μπαλώνει. Ο Μάρκος και η Ρενάτα στα καρφιά που ανακαλύπτουν ότι η Κέντρα κι ο πατέρας της σχετίζονται με την Αναβατόρι. Η Σύλβια γίνεται τσακωτή από την Κέντρα και αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια.

Η Βάνα μαθαίνει ότι ο Ατσαλάκης της έχει κάνει φραγή και φρικάρει. Ο Αχιλλέας πιέζει τη Ρενάτα να βγούνε οι δυο τους, την ώρα που η Ρενάτα προσπαθεί να του εκμαιεύσει την αλήθεια σχετικά με την Αναβατόρι. Ο Βλάσης αφού δεν έχει κανένα νέο για τα λεφτά του ζητάει να πωληθεί επειγόντως η Σόφο, την ώρα που η Σύλβια βρίσκει στην εξώπορτα της το εξώδικο από την Κέντρα.

Τι έχει να περιμένει ο Βλάσης από τη Σόφο; Και πως θα αντιδράσει η Θάλεια όταν ο Ζούβας παρατηρήσει ότι το θήτα στην πινακίδα είναι το ίδιο με το αυτό στο μνήμα του Βίκτωρα;

 

Επεισόδιο 32

Η Κέντρα διώχνει τη Σύλβια κακείν κακώς από την έπαυλη, την ώρα που ο Ζούβας ψάχνει στοιχεία για τη Θάλεια. Ο Βλάσης είναι έξαλλος με τη Φαίη και απειλεί να μην της ξαναμιλήσει, αν δεν βρει τα λεφτά του.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου – Επεισόδια Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 36-37-38-39-40

Ο Φώτης και ο Ατσαλάκης πιάνονται στα χέρια για χάρη της Βάνας, την ώρα που η Φαίη καταλαβαίνει πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με το μνηματάκι του Βίκτωρα και στέλνει τον Ζούβα να σκάψει στο σημείο.

Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος όταν η Ρενάτα του αποκαλύψει πως ετοιμάζεται να βγει για δείπνο με τον Αχιλλέα;

Επεισόδιο 33

Ο Μάρκος δέχεται να πάει η Ρενάτα στο ραντεβού με τον Αχιλλέα, με σκοπό να μάθουν τα μυστικά του. Ο Βλάσης και ο Ζούβας, απ’ την άλλη, μαθαίνουν τα μυστικά του… Βίκτωρα, αφού ανοίγουν τον ψεύτικο τάφο και βρίσκουν νέα στοιχεία που μπορούν να τους οδηγήσουν στον δράστη.

 

Η Φαίη είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να βρει αποδείξεις εναντίον της Θάλειας, ενώ η Σύλβια μετακομίζει στην αυλή και τους αναστατώνει όλους. Τι θα γίνει στο ραντεβού του Αχιλλέα και της Ρενάτας; Αχιλλέας στην Κέντρα για να βγει έξω, κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5 ΚΥΚΛΟΣ

πηγή

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *