ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Εξέγερση στη φυλακή με αρχηγό την Ελένη!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Εξέγερση στη φυλακή με αρχηγό την Ελένη!ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Εξέγερση στη φυλακή με αρχηγό την Ελένη!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, με την Ελένη να ζει νέους εφιάλτες.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» εξακολουθεί να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που την κατατάσσουν στην κορυφή του πίνακα θεαματικότητας. Τίποτα δεν είναι πια ίδιο στο Διαφάνι. Όλα και όλοι έχουν αλλάξει. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο με ιλιγγιώδη ρυθμούς και οι ήρωες ζουν καθημερινά το δράμα τους.

Στο μεταξύ, στη φυλακή, μετά από μέρες απομόνωσης, η Ελένη καταφέρνει επιτέλους να επιστρέψει στο κελί της, ενώ λίγο αργότερα έχει και το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως ο διευθυντής των φυλακών, ο Βόσκαρης, εξακολουθεί να της κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 35-36

Η Ελένη συνειδητοποιεί πως ο εφιάλτης που ζει μέσα στη φυλακή είναι χειρότερος από αυτόν που ζούσε στο Διαφάνι. Όμως δεν έχει επιλογές. Έτσι υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήριά της από τον Βόσκαρη, ο οποίος της δείχνει ένα άλλο πρόσωπό του, που την τρομοκρατεί.

Στο μεταξύ η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και ανυπόφορη. Οι συνθήκες επιβίωσης είναι άθλιες και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πείνας.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μάνα του Ζάχου κάνει ρεζίλι τη Μυρσίνη στο Διαφάνι

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Εξέγερση στη φυλακή με αρχηγό την Ελένη!

Ο Βόσκαρης που μαθαίνει τα καμώματα της Ελένης την καλεί στο σπίτι του. Εκεί η Σταμίρη θα έρθει για μια ακόμη φορά αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη. Ο διευθυντής των φυλακών της δείχνει επιδεικτικά τη δύναμή του και ποιες είναι οι προθέσεις του. Θα καταφέρει άραγε και αυτή τη φορά η Ελένη να επιβιώσει και να ξεφύγει από τα χέρια ενός άνδρα, που θέλει να την κάνει δική του πάση θυσία;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *