ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Έτσι ενώνεται ο Βόσκαρης με την Μυρσίνη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ .fiftififti.euΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Έτσι ενώνεται ο Βόσκαρης με την Μυρσίνη

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Μια εβδομάδα αργότερα, το Διαφάνι δεν προλαβαίνει ακόμα να μετρήσει τις πληγές του από τις απανωτές τραγωδίες που συνέβησαν. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή.

 

Ο Δούκας χρησιμοποιεί τους δύο συμμάχους που του έχουν απομείνει προκειμένου τα πράγματα να γίνουν με τον τρόπο τον δικό του και όχι του Νικηφόρου.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Δρόσω έγκυος από τον Νικηφόρο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ .fiftififti.eu

 

Η Δρόσω μένει, πλέον, στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Λάμπρο που θα φέρει νέες αναταραχές στους Σεβαστούς.

 

Η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει, με τον πιο εφιαλτικό τρόπο, τι θέλει επιτέλους από εκείνη…

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Τραγικό τέλος για Κυπραίο και Θεοδοσία! Έτσι πεθαίνουν

 

Ο Βόσκαρης ηταν εργάτης  στα κτήματα του πατέρα του Δούκα.  Στην  κηδεία  του Σέργιου Σεβαστού  το αποκάλυψε  στην Μυρσίνη.

Με πληροφορίες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση