Αυτές οι τροφές γίνονται κατευθείαν λίπος στην κοιλιά σου

Αυτές οι τροφές γίνονται κατευθείαν λίπος στην κοιλιά σου.fiftififti.eu

Αυτές οι τροφές γίνονται κατευθείαν λίπος στην κοιλιά σου

Συχνά απορούμε γιατί δεν μπορούμε να χάσουμε κιλά και πόντους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Εκτός από την άσκηση την οποία πρέπει να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, η αλήθεια είναι πως κάποιες τροφές είναι περισσότερο υπεύθυνες για το σωσίβιο γύρω από την κοιλιά, για παράδειγμα.

Έτσι αν τις περιορίσουμε, θα δούμε και πιο εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποιες τροφές γίνοται, τώρα, κατευθείαν λίπος στην κοιλιά σου; Τα ζαχαρούχα ποτά και τα γλυκά. Όσο κανονικό φαγητό κι αν φας, αν μετά πιεις ένα αναψυκτικό ή φας ένα γλυκό, αυτό είναι που θα μετατραπεί σε λίπος και έπειτα σε πόντους γύρω από την κοιλιά.

Διαβάστε Επίσης  Το πράσο και η διατροφική του αξία

Δεν είναι τυχαίο ότι η κατανάλωση ζάχαρης συνδέεται με μεγαλύτερα αποθέματα λίπους στην καρδιά και την κοιλιακή χώρα, φαινόμενο που θεωρείται επικίνδυνο για την υγεία, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας μελέτης στο European Journal of Preventive Cardiology.

Αν λοιπόν, θες να χάσεις πόντους από την κοιλιά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κόψεις είναι όχι γενικά το πολύ φαγητό αλλά συγκεκριμένα τη ζάχαρη.

Πηγή: news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *