ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Ελένη πέφτει θύμα βιασμού! Η Δρόσω μένει στον δρόμο

Με κομμένη την ανάσα το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Η Ελένη πέφτει θύμα βιασμού! Η Δρόσω μένει στον δρόμο

Με κομμένη την ανάσα το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.

Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με το TV O’ CLOCK, στα προσεχή επεισόδια, η Ασημίνα μένει στο Διαφάνι και μαζί με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν τις επιχειρήσεις του Δούκα, η Δρόσω φεύγει για την Αθήνα όπου θα γνωρίσει έναν νέο άντρα, ενώ η Ελένη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον ίδιο εφιάλτη από το παρελθόν. Ο Βόσκαρης αποπειράται να τη βιάσει.

Μία εβδομάδα μετά, το Διαφάνι δεν προλαβαίνει ακόμα να μετρήσει τις πληγές του από τις απανωτές τραγωδίες που συνέβησαν. Η καταδίκη της Ελένης, αλλά και η εξαφάνιση του Δούκα, αλλάζουν για πάντα τη ζωή των αδερφών Σταμίρη.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Μυρσίνη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Η Δρόσω φεύγει για πάντα από το Διαφάνι με προορισμό την Αθήνα. Εκεί, μένει στο σπίτι του Ανέστη, ενός παλιού φίλου του πατέρα της, αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του ίδιου κι εκεί κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής των φυλακών όπου κρατείται η Ελένη της δείχνει από την αρχή το σκληρό του πρόσωπο και τη βάζει στην απομόνωση. Όταν η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση, έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τι θέλει επιτέλους από εκείνη. Η γυναίκα υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του διευθυντή των φυλακών σε καθημερινή βάση, ενώ ταυτόχρονο παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Τα ζευγάρια και οι μεγάλοι έρωτες – Ποιοι θα είναι μαζί, ποιοι χώρια

Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη Δοξαρά (τον οποίο θα υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας) έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά. Ο ίδιος, μάλιστα, της κάνει πρόταση συνεργασίας και η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για να γίνει τραγουδίστρια, παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μία τέτοια εργασία. Καθώς οι μέρες περνούν, η Δρόσω είναι αντιμέτωπη με κάποια ψέμματα της Φανής, μιας κοπέλας που γνώρισε στην Αθήνα, και το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στον δρόμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση