8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Στηβ νεκρός! Η Εύα συλλαμβάνεται για τον φόνο του

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Στηβ νεκρός! Η Εύα συλλαμβάνεται για τον φόνο του.fiftififti.eu8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Στηβ νεκρός! Η Εύα συλλαμβάνεται για τον φόνο του

Δραματικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Η Εύα προσπαθεί να διερευνήσει το θέμα των αναβολικών και ο Σίμος αποφασίζει να την βοηθήσει.Στο μεταξύ, η Εύα καλεί τον Μάρκο και τον Στηβ σε γεύμα, γεγονός που φέρνει τον Μάρκο σε πολύ δύσκολη θέση

Eνώ ο Στηβ βρίσκεται στο σπίτι της Εύας και του Νικηφόρου για φαγητό, ο Σίμος μπουκάρει στο σπίτι του για να ψάξει σχετικά με την υπόθεση με τα αναβολικά, αλλά δεν έχει υπολογίσει ότι ο Στηβ έχει στο κινητό του εφαρμογή που τον συνδέει με τις κάμερες του σπιτιού του.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Στο φως τα εγκλήματα της Ηλιάνας

Ο Στηβ παρακολουθεί καρέ καρέ τη διάρρηξη του Σίμου στο σπίτι του, αλλά δεν αντιδρά. Παράλληλα, ο Σίμος ενημερώνει την Εύα πως δεν βρήκε τίποτα ύποπτο στο σπίτι του Στηβ, αλλά να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Η Εύα, που δεν μπορεί να ζει με την αμφιβολία, αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Νικηφόρο.

Η Εύα και ο Σίμος αγωνιούν με την εξαφάνιση της Ολυμπίας, ενώ ο Νικηφόρος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου – Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου
8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις.fiftififti.eu
8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις

 

Ο Στηβ περιμένει την Εύα έξω από τη δουλειά της με σκοπό να την εκφοβίσει αλλά τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική και δραματική τροπή!

 

Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα οδηγείται στο τμήμα, επειδή αυτή τον έσπρωξε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Μόλις μαθαίνει τα νέα, ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, καθώς όλη η επιχείρηση με τα αναβολικά κινδυνεύει να εκτεθεί.

Η Εύα περνάει δύσκολες ώρες στο κρατητήριο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *