8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60.fiftififti.eu8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60

Επεισόδιο 57

Ο Οδυσσέας προσπαθεί να πείσει την Έρση ότι δεν την απάτησε, αλλά εκείνη ανένδοτη, απαιτεί να προχωρήσουν με τη διαδικασία του διαζυγίου. Ο Οδυσσέας της ξεκαθαρίζει πως αν συνεχίσει έτσι, θα χάσει το δίκιο της και μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Η Εύα και ο Σίμος αγωνιούν με την εξαφάνιση της Ολυμπίας, ενώ ο Νικηφόρος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κατάσταση.

Ο Μιλτιάδης και ο Έκτορας συγκρούονται σε κάθε ευκαιρία. Ο Έκτορας τον πιέζει να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση με τον Φοίβο, αλλά ο Μιλτιάδης του ζητάει λίγο χρόνο ακόμα για να διασταυρώσει τα στοιχεία. Ο Φρίξος επισκέπτεται πάλι τον Στέλιο στη φυλακή κι αυτή τη φορά μαθαίνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η Ιφιγένεια προτείνει στην Έρση να κάνει τον Οδυσσέα να ζηλέψει, αλλά εκείνη δεν έχει όρεξη για τέτοια κόλπα.

Ο Μιχαήλ ενδίδει στο πάθος του για τη Βικτώρια, αλλά ένα τηλεφώνημα του Άκη ανατρέπει τις ισορροπίες.. Παράλληλα, η Ελισάβετ γνωρίζει επιτέλους τον Αιμίλιο Φωκά, τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60

Επεισόδιο 58

Ο Άκης γνωρίζει επιτέλους τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Αιμίλιο Φωκά και προσπαθεί από την αρχή να του δείξει ποιος είναι το αφεντικό σ’ αυτή την υπόθεση και χωρίς περιστροφές δηλώνει πως επιθυμεί το κανάλι να εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Όμως κι ο Αιμίλιος, από την πλευρά του, δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σ’ αυτή την ιστορία.8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60

Διαβάστε Επίσης  8 Λέξεις - Αποκλειστικό: Χαρμόσυνα νέα! Μιχάηλ και Ρωξάνη παντρεύονται!

Στο μεταξύ, η Ολυμπία γυρίζει σπίτι και η επιστροφή της βάζει τέλος στην αγωνία του Σίμου και της Εύας, οι οποίοι όπως με έκπληξη ακούνε τη μικρή να τους λέει πως την είχαν απαγάγει. Δεν την πιστεύουν και για μια ακόμα φορά έρχονται σε σύγκρουση μαζί της. Παράλληλα, στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας με την Έρση εξακολουθούν να σκοτώνονται. Η Ιφιγένεια λέει στον Οδυσσέα, ότι η Έρση έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με κάποιον άντρα από το facebook και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Ο Άκης καλεί στο γραφείο του τον Μιχαήλ και του δηλώνει πως σκοπεύει να υποστηρίξει το κόμμα της Αναγέννησης στο καινούργιο κανάλι του και τον καλεί στον γάμο του Δημήτρη με τη Βικτώρια. Ο Στηβ περιμένει την Εύα έξω από τη δουλειά της με σκοπό να την εκφοβίσει αλλά τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική και δραματική τροπή!

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60.fiftififti.eu

Επεισόδιο 59

Ο Στηβ είναι νεκρός και η Εύα οδηγείται στο τμήμα, επειδή αυτή τον έσπρωξε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Μόλις μαθαίνει τα νέα, ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, καθώς όλη η επιχείρηση με τα αναβολικά κινδυνεύει να εκτεθεί. Η Βικτώρια βλέπει το νυφικό της έτοιμο για πρώτη φορά κι αντί να χαρεί, ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στη Σμαράγδα. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103-104-105-106-107-108

Η Ιφιγένεια μιλάει στον Φρίξο για το παρελθόν της Ηλιάνας και ο επίδοξος ντεντέκτιβ την θεωρεί πλέον ύποπτη για τη δολοφονία της Αγγελικής Βανδώρου! Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ έχουν την πρώτη τους επαγγελματική συνάντηση, η οποία όμως χαλάει από ένα απρόοπτο τηλεφώνημα. Η Ιφιγένεια “χτυπάει” τον Σπύρο στον εγωισμό του και καταφέρνει να τον πείσει να πάει μαζί της στο Αγγλικό Νοσοκομείο.

Ο Οδυσσέας φτιάχνει βαλίτσα και φεύγει απ’ το σπίτι, καθώς η κατάσταση με την Έρση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η αστυνομία μπαίνει στο εργοστάσιο του Μάρκου με ένταλμα έρευνας, καθώς έχουν πληροφόρηση για τα αναβολικά που παρασκευάζονται εκεί μέσα!

Επεισόδιο 60

Η έρευνα της αστυνομίας στο εργοστάσιο του Μάρκου ολοκληρώνεται και παρόλο που δεν εντοπίζουν τίποτα, ο Μάρκος δεν καταφέρνει να καθησυχάσει τον Νικηφόρο και τη Ναυσικά που τον ρωτάνε τι εμπλοκή είχε με την παραγωγή αναβολικών. Ο Μιχαήλ πιέζει τη Βικτώρια να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που αισθάνονται και να μην προχωρήσει στον γάμο με τον Δημήτρη. 8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58-59-60

 

Η Ολυμπία μαθαίνει ότι η Εύα κρατείται κι αναστατώνεται, ενώ ο Σίμος απολογείται που δεν την πίστεψε με την ιστορία της απαγωγής. Ο Οδυσσέας μετακομίζει σε ένα ξενοδοχείο και προχωράει το διαζύγιο με την Έρση, γεγονός που την προβληματίζει.

Ο Άκης προσπαθεί να περάσει μια πολιτική γραμμή στο κανάλι, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιρρήσεις του Αιμίλιου. Η Εύα περνάει δύσκολες ώρες στο κρατητήριο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *