ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Νέοι έρωτες για Μελέτη και Κωνσταντή

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Νέοι έρωτες για Μελέτη και Κωνσταντή
Νέοι έρωτες για Μελέτη και Κωνσταντή

 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Νέοι έρωτες για Μελέτη και Κωνσταντή

Οι εξελίξεις στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ και οι τρεις γυναίκες που μπαίνουν στη σειρά

Εξελίξεις «φωτιά» περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς «Άγριες μέλισσες», ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε με την πολύκροτη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Η σειρά, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με τις τρεις πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου – Ελλη Τρίγκου – ∆ανάη Μιχαλάκη να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, επιστρέφει με νέα πρόσωπα – ανάμεσα σε αυτά και τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα – και σεναριακές ανατροπές.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα θα είναι και ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη, Νικόλας Πολιτάκης θα υποδυθεί έναν άντρα της ασφάλειας, ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σειρά. Συγκεκριμένα, ο νέος ηθοποιός θα ταράξει τη ζωή του Θωμά Κυπραίου, καθώς θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του και θα τον οδηγήσει στο δικό του φινάλε.

Εκτός, όμως, από τον Νικόλα Πολιτάκη, ένας ακόμα ηθοποιός θα εισβάλει στις «Άγριες μέλισσες». Έπειτα από αρκετά χρόνια, ο Χάρης Σώζος επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Πρωινό», ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα υποδυθεί έναν μεγαλοτραπεζίτη που θα ονομάζεται Σωκράτης Θέμελης και θα έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας Σεβαστού.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι χρεοκοπεί εξαιτίας του Ακύλα
Η Νεφέλη Κουλούρη μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Οι τρεις γυναίκες που θα μπουν στις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» τρεις γυναίκες θα μπουν στο καστ των Άγριων Μελισσών. Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη θα κάνει μια συγκρατούμενη της Λενιώς που θα τη βοηθήσει να αποδράσει. Η Νεφέλη Κουλούρη θα υποδυθεί τη σύντροφο του Κωνσταντή, και η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου θα ερμηνεύσει την αγαπημένη του Μελέτη με την οποία θα συναντηθούν στο Παρίσι.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση