«Αγγελική»: Δύο νέα πρόσωπα ανατρέπουν τα δεδομένα και απειλούν την οικογένεια

 

«Αγγελική»:.fiftififti.eu

«Αγγελική»: Δύο νέα πρόσωπα ανατρέπουν τα δεδομένα και απειλούν την οικογένεια

Οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα στην «Αγγελική», ενώ την εβδομάδα που μας έρχεται δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ιστορία, για να φέρουν τα πάνω-κάτω

Εντάσεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του Alpha, «Αγγελική» σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου. Την ερχόμενη εβδομάδα δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στο σίριαλ για να φέρουν τα πάνω-κάτω. Αυτά είναι ο Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) και ο Χάρης Κωστόπουλος (Χριστόδουλος Στυλιανού). Δύο πρόσωπα που θα αλλάζουν τη δυναμική των σχέσεων στην οικογένεια Αργυρού.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27(51-52-53-54)

«Αγγελική»:.fiftififti.eu

Ο Μιλτιάδης Χανδρινός (ηθοποιός Θάνος Καληώρας), ο πατέρας της Τζένης, είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας και ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Η σημερινή κατάσταση της εταιρίας του όμως απέχει πολύ από τις παλιές καλές μέρες και βρίσκεται λίγο πριν τη χρεοκοπία, μυστικό που κρατάει καλά κρυμμένο ακόμα και από την ίδια του την κόρη. Χρησιμοποιώντας την ικανότητα του να πείθει τον συνομιλητή του για ό,τι θέλει αλλά και εκμεταλλευόμενος τη σχέση της Τζένης με τον Στέφανο θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια των Αργυρών.

Ευγενής, πράος, μια ήρεμη δύναμη, ο Χάρης Kωστόπουλος (ηθοποιός Χριστόδουλος Στυλιανού), είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με μεγάλη επιμονή και υπομονή για να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Γνωρίζει την Σοφία από την γειτονιά στην οποία μεγάλωσαν και τώρα επιστρέφει στην ζωή της ως δικηγόρος της στο διαζύγιο που πρόκειται να πάρει με τον Παύλο (Ιωάννης Παπαζήσης). Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια σχέση τρυφερότητας και έρωτα. Ο Χάρης ενδιαφέρεται πραγματικά για την Σοφία, την θέλει πολύ και της το δείχνει. Η ιστορία τους θα συναντήσει πολλά εμπόδια, αλλά δεν θα τελειώσει εύκολα.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Θρήνος για την Αγγελική! Ο Θάνατος που την κλονίζει

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *