ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20-21-22

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο β κύκλο της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20-21-22

Επεισόδιο 19

Η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη – διευθυντή των φυλακών- και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή της κόλαση. Ο Κυπραίος φαίνεται να κλείνει τους λογαριασμούς του με όλους καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει.

Η Μυρσίνη έντρομη, θα συνειδητοποιήσει πως ο Κυπραίος πραγματοποίησε την απειλή του… Πώς θα αντιδράσει;

O Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των οικογενειακών επιχειρήσεων προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα. Μόνο που αυτό θα βάλει γι’ άλλη μια φορά την Ασημίνα σε σκέψεις για το μέλλον του γάμου τους…

Επεισόδιο 20

Ο Βόσκαρης και οι παρατρεχάμενοι μετατρέπουν σ’ εφιάλτη την ζωή της Ελένης, η οποία είναι αναγκασμένη να περάσει τις μέρες της κλεισμένη στην απομόνωση. Στην αντίπερα όχθη ο Νικηφόρος και η Ασημίνα εδραιώνουν σιγά- σιγά τη θέση τους ως το «πρώτο ζεύγος» στην οικία των Σεβαστών ενώ η Δρόσω μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει απ’ το Διαφάνι για ν’ αναζητήσει μια καλύτερη ζωή.

Ο Μιλτιάδης δεν αντέχει τον Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και καιρό και έχει ένα έντονο ξέσπασμα που θα τον οδηγήσει στο αναρρωτήριο της φυλακής… Ο Κυπραίος αφού τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του, επιστρέφει σπίτι με σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ με τον Νέστορα και την επομένη να φύγει απ’ το Διαφάνι… μόνο που ο Νέστορας έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του και οι δυο άντρες θα βρεθούνε σε μια αναμέτρηση που θα έχει έναν μόνο νικητή…ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20-21-22

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το αμαρτωλό παρελθόν της Δρόσως βγαίνει στη φόρα

Επεισόδιο 21

Μια εβδομάδα αργότερα, το Διαφάνι δεν προλαβαίνει ακόμα να μετρήσει τις πληγές του από τις απανωτές τραγωδίες που συνέβησαν. Ο Νικηφόρος κάνει προσπάθειες για να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με την Μυρσίνη και τον Κωνσταντή.

Ο Δούκας, χρησιμοποιεί τους δύο συμμάχους που του έχουν απομείνει προκειμένου τα πράγματα να γίνουνε με τον τρόπο το δικό του και όχι του Νικηφόρου. Η Δρόσω μένει πλέον στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Λάμπρο που θα φέρει νέες αναταραχές στους Σεβαστούς.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αργοπεθαίνει από το συκώτι του

Η Ελένη βγαίνει απ’ την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει την ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τι θέλει επιτέλους από εκείνη.

Επεισόδιο 22

Η Ελένη υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα.. Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στο συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών.

Στην Αθήνα, η Δρόσω, γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά. Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική. Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάσταση του…ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20-21-22

 

Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *