Αγγελική: Η ανατροπή έρχεται! Η συμμαχία που θα φέρει αναταράξεις!

Αγγελική:.fiftififti.euΑγγελική: Η ανατροπή έρχεται! Η συμμαχία που θα φέρει αναταράξεις!

Αγγελική: Η ζωή του Στέφανου καθημερινά αλλάζει, ανατρέπεται και συχνά εκείνος δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση με αποτέλεσμα να είναι θεατής των εξελίξεων.

Η είσοδος της Αγγελικής στη ζωή του άλλαξε πολλά. Και μπορεί οι δυο τους να έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί, ωστόσο αποφασίζουν να το αφήσουν στο παρελθόν και να μη συζητήσουν ποτέ ξανά γι’ αυτό το θέμα.

Στα επόμενα επεισόδια, όμως, φαίνεται πως το ένοχο μυστικό τους, εκτός από την Τζένη, το μαθαίνουν κι άλλοι με απρόβλεπτες συνέπειες. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Τζένη ανακαλύπτει πως ο αγαπημένος της φίλησε τη νοσοκόμα και απαιτεί από την Αθηνά να απολύσει την Αγγελική.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Η Αγγελική βρίσκει επιτέλους την κόρη της

Ωστόσο, δεν καταφέρνει να την πείσει και έτσι η Αγγελική συνεχίζει το σχέδιο της εναντίον της οικογένειας Αργυρού. Άλλωστε, ούτε ο Στέφανος θέλει να απομακρυνθεί η κοπέλα, καθώς εκτός από τη βοήθεια που παρέχει στην Αθηνά είναι ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται η Δανάη.

Η μικρή συμβουλεύεται την Αγγελική και η συμπάθεια που έχει για το πρόσωπο της την κάνει να αναπτύσσει και καλύτερη σχέση με τον πατέρα της. Ολα, όμως, πρόκειται να ανατραπούν. Η Δανάη κρυφακούει έναν καβγά της Τζένης και του Στέφανου και μαθαίνει έκπληκτη ένα μυστικό για τον πατέρα της που αγνοούσε.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Spoiler: Δημήτρης και Μιχάλης παλεύουν μέχρι θανάτου

Αγγελική:.fiftififti.eu

Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ο Στέφανος φίλησε την Αγγελική εκείνο το βράδυ. Η αντίδραση της Δανάης, όμως, δεν είναι η αναμενόμενη. Μπορεί να προέτρεπε τον πατέρα της να βρει μία γυναίκα σαν τη νοσοκόμα αλλά τώρα που έμαθε τι συνέβη αντιδρά άσχημα.

Εναντιώνεται στην Αγγελική και για πρώτη φορά παίρνει το μέρος της Τζένης. Κανείς δεν περίμενε, όμως, από τη Δανάη αυτή τη συμπεριφορά, ειδικά η Τζένη, η οποία μέχρι στιγμής λαμβάνει μόνο υποτιμητικά σχόλια από εκείνη. Η Δανάη δεν μπορεί να δεχτεί πως ο πατέρας της πρόδωσε τη γυναίκα που λέει πως αγαπά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση